Çocuk Hastalıkları kizim hasta

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Everyday0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
545
468
gunaydin herkese. 14 aylik kizim var. 3 gun once ates ve oksuruk sikayetiyle acile gittik. zaturre teshisi koydular. antibiyotik basladik. bugun 3.gun ama oksurugu cok fazla. ihlamur iciriyorum. devamli su veriyorum. burnu da fazlaca akiyo. onerebileceginiz birseyler varmi. tesekkur ederim simdiden..

gunaydin herkese. 14 aylik kizim var. 3 gun once ates ve oksuruk sikayetiyle acile gittik. zaturre teshisi koydular. antibiyotik basladik. bugun 3.gun ama oksurugu cok fazla. ihlamur iciriyorum. devamli su veriyorum. burnu da fazlaca akiyo. onerebileceginiz birseyler varmi. tesekkur ederim simdiden..
Cok gecmis olsun balgam sokmesi icin cevizi kirdigimizda icinden cikan zar var ya ondan 5 tane falan kucuk bir cezveye koyun ustune 1 fincan su ekleyin 5 dk kaynatip sogumasini bekleyin ve yavrunuza icirin cok iyi bir balgam sökücüdur bal ile tatlandirirsaniz daha rahat içebilir

Cok gecmis olsun balgam sokmesi icin cevizi kirdigimizda icinden cikan zar var ya ondan 5 tane falan kucuk bir cezveye koyun ustune 1 fincan su ekleyin 5 dk kaynatip sogumasini bekleyin ve yavrunuza icirin cok iyi bir balgam sökücüdur bal ile tatlandirirsaniz daha rahat içebilir
ilk kez duyuyorum. oyle cevizi nerden bulucam acaba. hep kirilmis ceviz aliyoruz

Bir de bir tatli kasigi tereyag ile 2 tatli kasigi pekmezi pisirip verebilirsiniz macun gibi oluyor o da rahatlatiyor.bunu içtiğinde kusarak atabilir balgami ama epey rahatlatiyor benim oglum surekli bronsit oldugundan dolayi bunlari hep uyguladim iciniz rahat olsun..

ilk kez duyuyorum. oyle cevizi nerden bulucam acaba. hep kirilmis ceviz aliyoruz
kabuklu ceviz alıp kendiniz kıracaksınız.
var aslında marketlerde, dikkatinizi çekmemiştir belki.

öncelikle burnunu açık tutmalısınız.
göğsüne biraz vicks sürebilirsiniz, fındık kadar alıp göğsüne yayıp bir bezle tülbentle kapatın öyle yatsın.
rahatlatır.

kabuklu ceviz alıp kendiniz kıracaksınız.
var aslında marketlerde, dikkatinizi çekmemiştir belki.

öncelikle burnunu açık tutmalısınız.
göğsüne biraz vicks sürebilirsiniz, fındık kadar alıp göğsüne yayıp bir bezle tülbentle kapatın öyle yatsın.
rahatlatır.
vicksi kullanmak icin bi yas araligi varmi acaba. burnuna devamli serum fizyolojik damlatip aspiratorle cekiyorum.

Zatürre olduğu kesin mi? Biz de yıllar önce bu tanıyı aldık ve çok yoğun antibiyotik kullandık,aynı anda üç hastane zatürre dedi ,bir hastane acil yatış verdi,biz yatirmadik.Ayni anda ikişer antibiyotik kullandığımız nerdeyse bir aya yayılan bir tedaviden sonra iyileşti.Akciger filmlerini alıp çocukla Behçet uz çocuk hastalıkları alerji bölümüne başvurdum ve kızımın hiçbir zaman zatürre geçirmediği,bosuna antibiyotik kullanıldığı,çocuğumun alerjik astım oldugunu öğrendim.

bunu cok kisiden duydum hergun de yapiyorum ama neden fayda etmiyo anlamadim :KK43:
Hemen kesti oğlumun öksürüğünü,o zaman bir şey daha var denersiniz ya da tam aksi siz bilirsiniz ben tarifi vereyim;
Sırtına zeytinyağı sürüp,kuru toz nane serpiştiriyorsunuz eskiler gazete koyarmış ona benzer bir saman kağıdı yada hava alabilecek türden bir bez yerleştirin kağıt tarzı bir şey olursa bir kaç yerinden deleceksiniz....

Zatürre olduğu kesin mi? Biz de yıllar önce bu tanıyı aldık ve çok yoğun antibiyotik kullandık,aynı anda üç hastane zatürre dedi ,bir hastane acil yatış verdi,biz yatirmadik.Ayni anda ikişer antibiyotik kullandığımız nerdeyse bir aya yayılan bir tedaviden sonra iyileşti.Akciger filmlerini alıp çocukla Behçet uz çocuk hastalıkları alerji bölümüne başvurdum ve kızımın hiçbir zaman zatürre geçirmediği,bosuna antibiyotik kullanıldığı,çocuğumun alerjik astım oldugunu öğrendim.
inanin bugun bir doktora daha mi gostersem diye dusundum . ya doktorlarin dogru duzgun aciklama yapmamasina o kadar kiziyorum ki. herseyi tek tek sorduruyorlar

Tereyağını ısıtıp içine pekmez koyup, ısıtıp bir kaşık verin 3 saate bir
Bir de odayı nemli tutun. Bir havluyu islataral petegin üzerine koyun. Havlu kurudukca tekrar is latin. Odayı nemlendirir bu, daha rahat nefes alir

kara turp alıyorsun içini oyup şeker ya da bal koyuyorsun bir bardağın üstüne oturtuyorsun
alttan suyu sızıyor o şekerli su sızdıkça bir parmak olunca falan içiriyorsun..
öksürüğü arttırır balgamı söker ciğerleri temizler.

geçmiş olsun.

X