• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızım hala uyuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
98
kızlar merhaba belki soruma gülceksiniz ama kızım doğduğundan beri ilk defa bu kadar uyudu dün akşam saat 22:30 da uyudu sabah saat 6 da uyanıp mamasını içip 7de tekrar uyudu ve hala uyuyor kızm 1 yaşında uyandırmak istiyorum ama kıyamıyorum biraz daha beklimmi nedersiniz?

kızlar merhaba belki soruma gülceksiniz ama kızım doğduğundan beri ilk defa bu kadar uyudu dün akşam saat 22:30 da uyudu sabah saat 6 da uyanıp mamasını içip 7de tekrar uyudu ve hala uyuyor kızm 1 yaşında uyandırmak istiyorum ama kıyamıyorum biraz daha beklimmi nedersiniz?

uyandırma kız napcan uyusun çocuk.biz de uyusa diye bakıoz valla.uyku uykunun mayasıdır.boşver uyusun

muhtemelen bebegın uyanmıstır ama sunu soylıyım benım kızım uykuyu cok sever ve cok uyur ama bazen normalden fazla uyudugunda atesının cıkmıs oldugunu farkedıyorum ateste uyku yapar cunku hemen taesını olcuyorum cok fazla dıılse uyandrmıyorum yıne 38ı gecmısse o zaman uyandırıp ılık pansumana baslıyoruz sanaa tavsıyem cok uyudugunda atesını kontrol etmen..

benim daha 3.5 aylik bebegim arada boyle uyuyor ben bile uyandirmiyorum.Gecen gece banyosunu gec yaptirdik gece 10 da yatti sabah 7 de kalkti,meraklanmadim degil ama yine de uyandirmadim.

cevaplar için sağolun kızlar kızım saat 11de uyandı alışık değilim bukadar uyumasına bide üst dişleri çıkıyor ateşini ölçtüm normal napım korktum 3 günlükten fazla uyuması yüzünden hastanede yattı 2 gün şekeri düşmüş emmesine rağmen napım hala korkuyorum akannehir

Back