Kızım hakkında yardım istiyorum arkadaslar

Bu konuyu ben açmışım coook eskiden,unutmusum bile.konu kilitleme nasil oluyor acaba yardimci olunabilir mi?eski konuya cevap yazilmasin bosuna. kizim artık 15 olmak uzere ve liseye gidecek cok eski bir konu

Tesekkur ederim.Hayır kilolu değil.tam yasinda ve ideal kilosunda.boyu ve kilosu açısından yaşına uygun. fakat sütü çok fazla tüketiyor. İzin vermesemde gizli gizli abur cubur yediğini de fark ediyorum.
Ah hortlakmis

Kizim 14 yaşını doldurdu artik o surec cokktaaan gecti. 15ine girmek uzere yakinda liseye gidecek ve ergenlige giriste hic bir sorun yasamadik hersey yolunda gitti ve gecti:))))
Sevindim yine eski bi konuya denk gelmisiz demekki 😁

Arkadaşımın kızlarında da erken ergenlik belirtileri çıkmıştı . Dr’a gittiler , tahlil yaptılar be sanırım ilaç kullandılar .

Tavuk vs yedirme. Kapalı ambalajlı gıdalar verme. Doktora götür eğer tam başlamadıysa sana durdurmak icin bir iğne verebilir. Bu bir iki sene uzatır..

Benim kızım da Aralık ayında 11 yaşına girecek ve genital bölgenin kanat kısımlarında tüylenme var sadece koltuk altı ve bacaklar tertemiz ama ter kokusu ve meme büyüklüğü var sivilcelerime yok merak ediyorum sizce regl dönemi yakın mı yoksa süremiz var mı?? Bir de diz ağrısı ara ara ve bel ağrısı çekiyor🥺erken olacak diye korkuyorum ne dersiniz doktora götürmelimiyim?

Benim kızım da Aralık ayında 11 yaşına girecek ve genital bölgenin kanat kısımlarında tüylenme var sadece koltuk altı ve bacaklar tertemiz ama ter kokusu ve meme büyüklüğü var sivilcelerime yok merak ediyorum sizce regl dönemi yakın mı yoksa süremiz var mı?? Bir de diz ağrısı ara ara ve bel ağrısı çekiyor🥺erken olacak diye korkuyorum ne dersiniz doktora götürmelimiyim?
Kızınız 11 yaşında ve erken değil

Kizim 14 yaşını doldurdu artik o surec cokktaaan gecti. 15ine girmek uzere yakinda liseye gidecek ve ergenlige giriste hic bir sorun yasamadik hersey yolunda gitti ve gecti:))))
Kızınız kaç yaşında adet oldu

Kızım 8.5 yasinda.göğüsleri biraz büyümeye başlamıştı,fakat bu aksam Genital bölgede tuylenme de başladığını gördüm ve cok endiselendim.bu hafta doktora goturucem.fakat bu konuda bilgisi tecrübesi olanlar lütfen bana bişeyler yazın,çünkü çok endişeliyim. Daha çok erken.üzülüyorum ve uyuyamıyorum
Merhaba sizin epeyice zaman önce yaşadığıniz durumu şuan biz yasiyorum. Kizim 7 yi yeni bitiricek ve gögüslerde şişme genital bölgede killanma var doktoru eeken ergenlik belirtisi dedi iģne tedavisine başlicakmiş. Siz neler yasadiniz fayda gördünüz mü? Mesela sabunla yıkayin demiş dr siz hangi sabunla yikadiniz lutfen beni bilgilendirir misin çok endiseliyiz 😔

X