• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızım eskisi gibi emmiyor:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim kizim da 3 aylik ve son 1 haftadir emmek sitemiyor. sabahlari cok neseli kalkiyoruz rahatlikla emzirebiliyorum ama ogleden sonra birsey oluyor sanki. emmek istemiyor. emzirmek icin kucagima alir almaz kiyameti kopartiyor, boncuk boncuk yaslar dokuyor. doktor kontrol etti hicbirseyi yokmus ne agzinda bir yara ne de kulakta bir sikinti. ben de esimden yardim aliyorum. o bebegi sakinlestiriyor ben de hemen aglamasina izin vermeden memeyi dayiyorum agzina :) ama nafile. esim birkac kez kucagindayken gogsume yaklastirdi anca o zaman almak istedi. benimki sadece kucaga yatinca basliyor aglamaya ve neredeyse yarim saat suruyor aglamasi. sutumun tadi mi degisti acaba. y da su aralar cok gazi var ondan midir. bu arada geceleri gogsumden emiyor.
Ayyy vallahi aynı sıkıntı yanına uzanarak emzir emer öyle bizim kızda böyle off off😂

Back