• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kızım emmeyi reddediyor lütfen yardımcı olur musunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
106
0
96
Bitlis
arkadaşlar 8 aylık kızım var.bebeğim bir kaç gündür emmeyi reddediyor.uyurken yiyor ama uyanıkken yaklaştıramıyorum krize giriyor.sütüm azalıyo.lütfen bir fikir verin

benimde 8 aylık oğlum var aynı durumdayım
sizin bu durum yeni heralde ben yaklaşık 5 aydır uykuda emziriyorum
tek kelime ile pilim bitti. napacağımı bilmiyorum
gerçekten süt azalıyo gitgide.
sizinki dişten falan olabilir birdenbire olduysa
uyanıkken de ağzına mutlaka veriyorum ki unutmasın ama 1-2 fırt alıp bırakıyor olmadı sağıyorum.
çok zor bi durum

evet benim bu durum yeni başladı.kesinlikle ağzına almıyo uyanıkken .zorladığımda çok ağlıyo ağzına alıp ısırıp bırakıyo.allah yardımcınız olsun çok zor bi durum

arkadaşım kızın nasıl oldu
bi gelişme var mı emme konusunda
inşallah tekrar alır reddeden tüm bebekler

merhaba arkdaşlar bende de aynı sorun var benimkiler 6 aylık emmeyi bıraktılar sütümde azaldı zaten cekmek istemiyolar kıyamet kopuyo emzirmeye calıştığımda(benim ikiz bebeklerim var) süt artması için yapmadığım kalmadı benim malt içeceklerinden içtim pekmez-kısır-bulgur-mercimek-soğan-rezene bolca içtim ama tık yok etki etmedi bende :25:

arkadaşım belki sen ikiz olduğu için mecbur biberon falan vermişsindir
benimki ne biberon bilir ne başka bişey 3 aylıkken başladı
sütüm öyle de boldu ki
belki sorun buydu bu yüzden almak istemedi sanırım başedemeyeceğini düşünerekten.
ama anlayamadım o zaman acaba ondan mı diye ya da başka neyden diye
o reddetmeye başlar başlamaz zaten hasta oldum çok kötü günler geçirdim
ama hala da emzirmek istiyorum
Allahım diyorum şöyle uyanııkken beni bi 5 dk emse dünyalar benim olur
lütfen dua edin
bi formül bi çözüm bi reçetesi olan varsa yazsın
ya bebeğim memeye dönsün ya benden bu emzirme isteğini al
kendimi çok kötü hissediyorum
ne mutlu emziren annelere
inş bebişlerimiz emsin tekrardan

arkadaşım belki sen ikiz olduğu için mecbur biberon falan vermişsindir
benimki ne biberon bilir ne başka bişey 3 aylıkken başladı
sütüm öyle de boldu ki
belki sorun buydu bu yüzden almak istemedi sanırım başedemeyeceğini düşünerekten.
ama anlayamadım o zaman acaba ondan mı diye ya da başka neyden diye
o reddetmeye başlar başlamaz zaten hasta oldum çok kötü günler geçirdim
ama hala da emzirmek istiyorum
Allahım diyorum şöyle uyanııkken beni bi 5 dk emse dünyalar benim olur
lütfen dua edin
bi formül bi çözüm bi reçetesi olan varsa yazsın
ya bebeğim memeye dönsün ya benden bu emzirme isteğini al
kendimi çok kötü hissediyorum
ne mutlu emziren annelere
inş bebişlerimiz emsin tekrardan
canım malesef hala israrla ağlayarak reddediyorve artık geceleride almıyo.bende meyve haricinde ek gıda vermiyecem bugün humana aldım çünkü emmediği için sütüm azaldı.hayırlısı dua edelim arkadaşım gece başında nöbet tutuyorum belki emer diye ama yok malesef :50:

benim kızım da 4.5 aylık iki haftadır aynı problemi ben de yaşıyorum uyurken emiyor özellikle geceleri güzel emiyor ama gündüz istemiyor zorla emziriyorum ağlıyor yaklaştırınca kilo alımı yavaşladı bilmiyorum napcam yaa :(

arkadaşlar çok şükür kızımla ikimizde perişan olduk .biraz düzelme var. artık geceleri reddetmiyo.çok şükür inşallah gündüzleride iyi olacak .inşallah bebişlerimiz emmeyi bırakmazlar.

arkadaşlar çok şükür kızımla ikimizde perişan olduk .biraz düzelme var. artık geceleri reddetmiyo.çok şükür inşallah gündüzleride iyi olacak .inşallah bebişlerimiz emmeyi bırakmazlar.

çok sevindim düzelme varmış
şimdi nasıl gündüzleri alıyo mu
uyguladığın bi formül var mı alıyosa uyanıkken alıyosa?
gerçi benimki kronikleşti ama inşallah alacağına inanıyorum
dua edin benim oğluşuma da lütfen
inş isteyerek emeceği gün yakındır

bu tüm bebeklerde dönem dönem yaşanan bi sıkıntı. benim kızımda da olmuştu. ve bebeği olan hemen hemen tüm yakınlarım da yaşamışlar aynı sorunu. mücadeleyi bırakmamak lazım. :) zamanla unutuyolar hatta sürekli emmek istiyolar. korkulcak bi durum deil bence allah yardımcınız olsun.

arkadaşlar çok şükür kızım artık içiyor.ben tatlıyı çok sevmem.tatlı yedim,sütüm çok azalmıştı humana içtim ,yeşil çay içiyordum onu bıraktım.şimdi iyiyiz.tabi bu süreçte aç bıraktım içim yandı ama mecburdum.inşallah hepinizin bebekleride düzelir.

biberon falan veriyorsanız ondanda olabilir rahat içtiği için bizde son zamanlarda buna benzer şeyler yaşıyoruz allah kolaylık versin hepimize

Back