Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
teşekkürler kızlar darısı sizinkilerin başına mürüvetcim, diş çıkardığı dönem genelde hasta oduğu için neyein neden olduğunu anlamadım. ateş oldu aşıdan sonra arada da sanki oluyo. ama çok fazla değil. ishal? kızım genelde rahattır bu konuda.o konuda da bişi diyemiycem. ama çok huysuzlaştı. huyu değişti resmen. emmeyi azalttı. ancak uyku sersemiyken güzel emiyo.
Ay ciddi ciddi inci bu ya,maşallah miniğimize...Sanırım çok canı yanmadı ateşlenmedi,oh öbürleride inşallah böyle pıtır pıtır dökülür...Elanın gözleri renkli değilmiydi ayşincim burda kahve gbi çıkmış
sağol canım, darısı doğa ve diğer güzel bebeklere... çok ateşlenmedi diyebilirim. öyle kendini attı deli fişek gibi... diğerleri şimdilik sakin. elanın gözleri daha 40 ı bile çıkmadan belliydi. koyu kahve. hernekadar aileden bunu gözleri renkli dense de ben fikrimde sabit kaldım. ve haklı çıktım:lepi:gerçi ela olsaydı çok ii olurdu.. neysem:)