Kızım Ela'nın ilk dişi

zakkum6644

Ela Seni ÇOK Seviyorum...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2008
1.169
2

Kızlar çok merak etmiştiniz, bizim makinada tam görünmediği için başka bir makinada denedik. İşte mart bebeklerinde ilk diş!!

slm bacılar aranızda esmanuın teli olan varsa özelden bana gönderebilir mi ?acillllllllllll

canım mesaj kirliliği yaratma, konuyu saptırmaşakkıdı burda önemli olan kızımın dişlerisengözlerimebaksanab:nazar::nazar:

yerim ben onun minicik incisini
zaten güzeldi iyice güzellik katmış bu diş ona
kırk bin kere maşallahhhh

dise bakk tzzz ...
cook güzel cooH:)
nasil cici duruyorrrr birazcik daha ciksin disi sonra gülerken insain isirasi geliyor bebeleriii

ayyyyyyyyyyyy Ayşincim hayırlı olsun maşallah Elaya sağlıkla çıkıp sağlıkla dökülsün muckkkkkkkkkkk

Ayy Elamın ilk incisi çıkmış. Darısı başımıza.. Nasıl güzel yakışmış yaa maaşallah.. Tavşancığım benim.

sağolun canlarım:))) darısı diğer güzel mart bebeklerinin başına. umarım hepsi acısız atlatır bu dönemlerini.
derya tek dişi var ama çok keskin. arada dalıp sıkıyo. emerken sıkmıyo emmeyi keseceği zaman oluy acılı zamanlar. daha detaylı çekildi ama başka makinada. elime geçince eklerim.

maşallah elaya ilk kim gördü ayşin hediye aldınız mı elayaa ilk gören hediye alır öyle bir adet var bizde sizdede varmı yoksada artık biliyosunuz alın kuzumun hediyesini

canım aslında erken olduğu için kimse sormuyodu. biz farkettirdik zorla. önce eltime, sonra benim yengeme. yengem aldı hediyesini. ama eltim bişi almadı. dedim de ilk diş hediyesi olur diye ama :KK70:DDD
yani bizde de var canım aynı adet...

bir de dedim ya mısır patlattık. üzerinden bikaç tane döktük. dökerken de bi tanıdık dua etti. hemen çıksın beyaz olsun diye. bana benzemesin diye yani:) hahahahahahah

annem de hedik kaynatacak. hedik sanırım buğday olsa gerek...

canım aslında erken olduğu için kimse sormuyodu. biz farkettirdik zorla. önce eltime, sonra benim yengeme. yengem aldı hediyesini. ama eltim bişi almadı. dedim de ilk diş hediyesi olur diye ama :KK70:DDD
yani bizde de var canım aynı adet...

bir de dedim ya mısır patlattık. üzerinden bikaç tane döktük. dökerken de bi tanıdık dua etti. hemen çıksın beyaz olsun diye. bana benzemesin diye yani:) hahahahahahah

annem de hedik kaynatacak. hedik sanırım buğday olsa gerek...

evet canım buğday diş hediği derler ne kadar çok adetimiz var bizim yaaa çılgın türkler :roflol:

daha o hediğin içine altın atılır kimin tabağından çıkarsa onun olur

canım bir de Alttaki teyze dedi. yürüme turtası yapılırmış. ilk defa yürüdüğünde yapılırmış turta. içine para konulurmuş bi tanesinin. kimden çıkarsa baştan aşağı giydirirmiş bebeği.ben 3 tanesine koymayı düşünüyorum ayrı zamanlarda ayrı kişilere verilmek üzeredelikafadulden

maşallah ela'ya her konuda akranlarını geçsin inşallah. çok tatlı yerim ben onu yaaa.. ayrıca bu adetleri bilmiyordum arkadaşlar öğrendiğim iyi olduCADIARZU

:nazar::nazar: maşallah...ne tatlı bir bebek öyle canım yaaa.....resmi görünce ekrana öyle bir yaklaşmışım ki....sonradan farkettim...Şeniz çok şeker maşallah...hayırlı dişleri olur inşallah .....:Saruboceq: bir de senden ricam o şeker yanaklarından benim yerime koklayarak öper misin canım ...şimdiden teşekkürler...a.s.

teşekkürler kızlar. sen de uygula güzelim bunları:KK70: eee fırsatları değerlendirmek lazım bu devirde:KK70:)))))))

sağol ayşecikcik:)))) var mı bilmiyorum ama sana da bu güzelliği tatmak nasip olur umarım. bi kalksın öperim canım. sabahtan beri uyuyo...

X