• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızım ekmege taktı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

simiyra

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
152
2
296
İngiltere
Arkadaslar kizim 14 aylik su an zaten oyle cok yemez herseyi sevmez yemek secer sevdigindende cok az yer ama simdi bir de ekmege takti.akmek simit sabah oglen aksam ver yer.koftedir tavuktur haytta yediremiyorum agzini bir kapiyor acmak ne mumkun.inat cok.ama ekmek ver hamur humur yiyor.hani onu da cok yemiyor ama agzini actigi nadir seylerden biri.yani ne yapsam bilemedim vereyimmi yedigi kadar

Bence yemek yedirmeye çalışdıktan sonra ver ekmekdede bir sürü vitamin var benim kızımda o aylarda ekmeğe takıkdı ama şimdi öyle değil geçdi

Arkadaslar kizim 14 aylik su an zaten oyle cok yemez herseyi sevmez yemek secer sevdigindende cok az yer ama simdi bir de ekmege takti.akmek simit sabah oglen aksam ver yer.koftedir tavuktur haytta yediremiyorum agzini bir kapiyor acmak ne mumkun.inat cok.ama ekmek ver hamur humur yiyor.hani onu da cok yemiyor ama agzini actigi nadir seylerden biri.yani ne yapsam bilemedim vereyimmi yedigi kadar

ekmek besin piramidinin en tabanında yer alır..karbonhidrattır yani.temeldir..gönül rahatlığıyla yedir:)
afiyet olsun fıstığa:))

ay yediriyorum vallaha o da bir yiyorki sormayin hamur humur sanirsin dunyanin en lezzetli kebabini yiyor ekmek olsun ona

Bence seviyor diye istediği kadar ekmek vermek hiç doğru olmaz.Ekmekte gereklidir tabiki ama fazlası zarar ve çocuğun tavuk,et yemesi çok önemli.Mesela yemek istemediği tavuğu değişik şekillerde verebilrsin.küçük küçük parçala,görmemesini sağla öyle yedir veya ekmeğin arasında ver.yine ekmek yemiş olur ona hayır demez.Ama yiyor diye sakın sürekli ekmek verme.1-3 yaş arası çocukların günde 1-2 orta dilim ekmek yemesi onlara yeterlidir gerekli karbonhidratı ve kalsiyumu o 1-2 dilim ekmekten alırlar.fazlası zararlı :)

benim bebeğimde 7 aylık eline ekm ek verdiğim zaman iştahla emiyor mesela başka birşey vereyim elinden alınca ağlamaz ama ekmeği korkuyorum dişte çıkardı koparır boğazına kaaçar diye ama inanılmaz derecede bağırıyor isyan ediyor sizce nedendir bu durum arkadaşlar fikri olan varmı

Back