• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım doğdu da 7 aylık oldu bile:))

somebody29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
161
0
46
Muğla
geçen sene bu zamanlar bu siteyi heyecanla okuyordum(hamileyken). doğum olsun ben de paylaşımlarımı yazıcam diyordum ki kızım 7 aylık oldu bile. zaman ne hızlı geçiyor. kızıma Bade ismini koyduk. babası çok istedi bu adı. 16 Mayis 2011 'de babasıyla aynı gün doğdular. eşim için çifte mutluluk. bir kadın hayatı boyunca dogum yaptıgı gunü o mutluluğu unutamaz ve dün gibi yaşar herhalde. çok özel ve tarif edilemez hisler. Allah her isteyene yaşatsın bu mutluluğu.

allah bağışlasın bebeğinizi,benim kızımda 4 aylık oldu. aynı şekilde baştan beri forumlardayız. hatta daha başlardan.eşim dalga geçiyo nişanlılıkta başladın evlilik çeyiz diye,sonra hamilelikte devamlı forumdaydık şimdi de annelikle ilgili forumlardayım:)) herkes birbirini anlıyo burda, benzer duygular benzer endişeler içindeyiz. şuan en çok ek gıdalar konusuna çalışıyorum, ne zaman başlamalı ne vermeli..

sizin de Allah bağışlasın bebeğinizi.
ben 4. ayında meyve suyu vermeye başladım. heveslenmistim sonunda birsey yediricem diye. sevmişti de meyve suyunu. ama doktor çok da acele etmene gerek yok demişti. bilmiyorum belki kilosu filan iyi oldugundan öyle demiştir. bazılarına da bakıyordum 4 aydan hatta oncesinden başlamışlar. herkes farklı bir şey yapıyordu. kafam karışikti. bence yavaş yavaş meyveyle alıştırmak gerekiyor. çok da zorlamamak lazım. bunun hepsini illa bitirsin diye mesela.

sizin de Allah bağışlasın bebeğinizi.
ben 4. ayında meyve suyu vermeye başladım. heveslenmistim sonunda birsey yediricem diye. sevmişti de meyve suyunu. ama doktor çok da acele etmene gerek yok demişti. bilmiyorum belki kilosu filan iyi oldugundan öyle demiştir. bazılarına da bakıyordum 4 aydan hatta oncesinden başlamışlar. herkes farklı bir şey yapıyordu. kafam karışikti. bence yavaş yavaş meyveyle alıştırmak gerekiyor. çok da zorlamamak lazım. bunun hepsini illa bitirsin diye mesela.

elmasuyu verdim bende birkaç kez, suratının hali çok şekerdi:)) dünde yoğurt denedim pastörize sütten yaptığım yoğurdu,aynı tepkileri. bu da neee ben sütten başka bişey istemiyorum amaa dercesine:) ama yedi genede. aslında sütüm çok değil ama idare ediyoruz, bakıcısına bıraktığım sütü yetirmeye çalışıyolar bende gelince emziriyorum devamlı.kilo alımı normal oldukca önerilmiyomuş başka bişey evet.süt sağmak zor bişey devamlı o stresi yaşamakta ama genede 1 ay daha böle devam.süt yetmediğinde devam sütü veriliyo onu da sevmeden içiyo zaten bizim kız

Back