kızım diş çıkarıyormuş

evet arkadaşlar oğluşum çok enteresan bı diş çıkardı ilk önce köpek dişi patladı daha önce böle bişey yaşayan varmı bilmiyorum şimdide ön dişleri patladı benim bildiğim ilk ön dişler çıkar dr olabilir dedi ve köpek dişi damağının üstünden değilde yandan geliyo valla üzülüyimmi seviniyimmi bilmiyorum

ah canım hem hayrlı oslun hem geçmiş olsun..bizim bi batesı yarım cıktı alttan sımdı onun yanındakı cıkıyor..dün babası parmagını agzına verdi parmagını ısırdı babasınınkaydirigubbakcemile3 ama cok zormus bu diş oalyı..ishalı var,bazen ateş oluyor..huzursuz oluyor sürekli...bakalım bi tanesını yarımladık diğeride çeyrek henüz:) sagsalım hepimizin bebişleri atlatır insallah bu dönemleri..

bizim 6.ayımızın bittiği gün alttan 2 tane çıktı şu andada alttaki 2 tanenein sağından ve solundan birer tane çıktı son 1 haftadır o0kadar huysuzduki bilmiyorum arkadaşlar içinizde bu şekildfe diş çıkartan varmı 1 ay arayla altta 4 tane dişimiz oldu ama daha üstte hiç dişimiz yok..

benımkıde cok huzursuz canım..hiç yemek yemek istemıyor..sureklı emmek ve kucagımda durmak ıstıyor..gecelerı sürekli uyanıyor..ishalı de var..cok zor cok..

bzıkmde alttan ıkısı cıkıyor yanyana. elı agzında sureklı kasınıyor ve icli icli aglıyor. ates oluyor bıraz tabı ama ishal ve ıstahsızlık olmadı cok şükür.usttekılerde daha zor oluyomus galıba :KK43:(

benimki de 6 ay beş günlük alttan 2 tane beyaz beyaz görünüyo ama derinin altında,patlayacaklar daha galiba,ama çok huzursuz uyumuyo emmiyo süreli mızmızlanıyo...

ibufen önerdi doktorumuz yarım ölçek veriyorum diş nedeniyle bağırmaya başlayınca.henüz bebişinde diş olmayanlar boşverin rahatınıza bakın,çünkü bi tane çıktı mı 8 tane olana kadar ardı arkası kesilmiyor.çektiriyor yani hem bebeğe hem size...

X