kızım diş çıkarıyormuş

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
son 3 gündür ishali ve iştahsızlığı olduğu için doktora götürdüm..agzını acıp muayene eder etmez"diş çıkarıyor küçük hanım" dedi doktor.gunde 5-6 kez cıvık bir şekilde kaka aypıyor..bol su veriyorum.bi an önce çıksaydı henüz görünürde birşey yok ama dişe tleri çok şişmiş ve salyası çok akıyor ne bulsa diş etlerini kaşımak için ağzına sokuyor..kuzum benim havalarda sıcak..sizler ne yaptınız dişi çıkan varmı...

geçmiş olsun canım allah kolaylık versin.benim minik de henüzçıkaramadı.çıkarsaydıda rahatlayaydık.

hayırlı olsun kuzucuğaaaa..biz daha çıkarmadık ama salyalarından sürekli üst baş değişiyoruz..ve çok iştahsız..dediğin gibi herşeyi ısırmaya kemirmeye çalışıyo...

sanırsam yakındır bizim de

hayırlı olsun canım benim umarım çok sıkıntı çekmeden bir an önce patlatır dişini valla bizimkinde tık yok salya ve kaşıntı çok ama görünürde bir sey yok güzelim diş eti nasıl oluyo rengi falan degişiyomu anlaşışıyomu çıkartacagı bilelim bizde...a.s.

inşallah çok çabuk atlatır kuzucuk hatırlarmısın bilmem bende 2 ay önce aynı şikayetle doktora gitmiştim banada diş demişerdi ma hala çıkaramadı mafoldumben ne bulursa ağzında:bbo: bir an önce sıkıntıları gider inşallah bebişlerimizin

inş hemen çıkarır bizdede salya devam şimdide ısırmaya başladı kızım nasıl ısırıyo parmağımı anlatamam ama beyazlık falan yok diş etlerinde acaba biden mi patlıyo bu diş..seninkinin diş etleri nasıl?

hayırlı olsun canım benim umarım çok sıkıntı çekmeden bir an önce patlatır dişini valla bizimkinde tık yok salya ve kaşıntı çok ama görünürde bir sey yok güzelim diş eti nasıl oluyo rengi falan degişiyomu anlaşışıyomu çıkartacagı bilelim bizde...a.s.

diş etleri kırmızı canım üstelik oldukca şiş ..ancak bi arkadasın bebegı de böyle olmus ve 1 ayda cıkarabılmıs dişini..ve bugun 8-9 kez kaka yaptı....ateşi yok ama ishali var.iştahı eh işte diyebılecegım sekılde..

ayrı bir topik açmak istemedim...
kızımın dün dişi çıktı...çok fazala takip edemediğim için bilemiyorum belki bizden önce çıkaranlarda vardır...darısı diğer şubat annelerinin ve bebişlerinin başına
ama zormuş kızlar gerçekten diş çıkarıyorum diye kızım bu ay kilo verdi...napalım olsun buda gelişmlerinin bir parçası..:ecrin_bebek:

walla benim oğlumun dişi ramazanın ilk günü çıktı her gün bakıyoduk babannesi ilr ne zaman çıkacak die hiç belli deildi çıkacağı..akşamdan hiç bişi yoktu sabah ewlimi ağzına götürdü sert bişi geldi çok bi baktım beyaz daha etin içinde ama çok belli..bi hafta sonrada ikincisi geldi..darısı diğer bebişlere

Benimkide birkaç gündür cıvık ve sık kaka yapıyor demekki dişinden ben henüz doktora gitmedim. Çünkükontrolümüz yeni oldu sayılır. Ama dişinin beyazı hafif görünüyor. iştahı eskiye göre biraz azaldı. Ama çok şükür ateş yok inşallah olmaz

bizimde dislerimiz cikti teyzeleri tam 6 aylik oldugu zaman :)) ikisi birden simdi sira 3. diste onu bekliyoruz

evet arkadaşlar oğluşum çok enteresan bı diş çıkardı ilk önce köpek dişi patladı daha önce böle bişey yaşayan varmı bilmiyorum şimdide ön dişleri patladı benim bildiğim ilk ön dişler çıkar dr olabilir dedi ve köpek dişi damağının üstünden değilde yandan geliyo valla üzülüyimmi seviniyimmi bilmiyorum

X