- Konu Sahibi dceymelikem
cok saol canim benim bu bebeklrr neler yapiyo bize boyle bebegim dogdugu ilk haftalarda heep uyurdu burnunu sksak bile uyanmazdi sarilik oluyormus meger istahli bi bebek kan sekeri dusuyomustu acliktan ben o dikisli halimle gunlerce hastanelere gittim geldim sonra 4saat uyurdu 4saat uyanik kalirdi gunduz makyaj bile yapardim oturup tv izlerdim hic sesten rahatsiz olmazdi sonra sabah 5de uyanirdi gece 8 9 a kadar uyutamazdik derken en sonu bu iki uc saate bir ayagimda yarim saat uyyor zorla sallarsam yarim saatten sonra az daha dalarsa uyuyor idrar tahtlili cok kucukken yaptirmistim once iltihap cikti sonra o taktigmiz posetten olabilir dediler ince telle mesanesinden aldilar cok agladi ayni islem icin haftalarca sonuc bekledik o yuzden bi daha goturmedimbu kadar çok mızmızlanıyorsa bir tahlil yaptır belki idrar yolu enf falan vardır ya da diş çıkartıyordur ya da rfelü olabilir. benim kızım da o aylarda çok mızmızdı uyutmak bir dert gece yarısı bir kalkardı 2-3 saat ayakta yani o dönem hep onu uyutmakla geçti sonra birgün ateşlendi meğer idrar yolu enf olmuş...tedaviden sonra huyu suyu düzeldi. 13-15. aylardan sonra rahat edeceksin günde bir kere uyuyacak tam uyuyacak....
bir de bir arkadaşın dediği gibi gece uyusun diye gündüz uyutmamamzlık etme çok uykusuzluktan da çocuklar gece uyuyamaz uyanır....onların zaten uykuya ihtiyaçları var zamanla düzene girer inşallah. önce tıbben tedavisine bak sonra da başka yöntemler dene uyutmadan önce yıka masaj yap yorucu oyunlar oyna ve gece kalkarsanız oyun oynama ışık kapalı odada oturun diyebileceğim bunlar ama geçecek emin ol sabret.....