• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizim cok zor uyuyor:(

bu kadar çok mızmızlanıyorsa bir tahlil yaptır belki idrar yolu enf falan vardır ya da diş çıkartıyordur ya da rfelü olabilir. benim kızım da o aylarda çok mızmızdı uyutmak bir dert gece yarısı bir kalkardı 2-3 saat ayakta yani o dönem hep onu uyutmakla geçti sonra birgün ateşlendi meğer idrar yolu enf olmuş...tedaviden sonra huyu suyu düzeldi. 13-15. aylardan sonra rahat edeceksin günde bir kere uyuyacak tam uyuyacak....
bir de bir arkadaşın dediği gibi gece uyusun diye gündüz uyutmamamzlık etme çok uykusuzluktan da çocuklar gece uyuyamaz uyanır....onların zaten uykuya ihtiyaçları var zamanla düzene girer inşallah. önce tıbben tedavisine bak sonra da başka yöntemler dene uyutmadan önce yıka masaj yap yorucu oyunlar oyna ve gece kalkarsanız oyun oynama ışık kapalı odada oturun diyebileceğim bunlar ama geçecek emin ol sabret.....
cok saol canim benim bu bebeklrr neler yapiyo bize boyle bebegim dogdugu ilk haftalarda heep uyurdu burnunu sksak bile uyanmazdi sarilik oluyormus meger istahli bi bebek kan sekeri dusuyomustu acliktan ben o dikisli halimle gunlerce hastanelere gittim geldim sonra 4saat uyurdu 4saat uyanik kalirdi gunduz makyaj bile yapardim oturup tv izlerdim hic sesten rahatsiz olmazdi sonra sabah 5de uyanirdi gece 8 9 a kadar uyutamazdik derken en sonu bu iki uc saate bir ayagimda yarim saat uyyor zorla sallarsam yarim saatten sonra az daha dalarsa uyuyor idrar tahtlili cok kucukken yaptirmistim once iltihap cikti sonra o taktigmiz posetten olabilir dediler ince telle mesanesinden aldilar cok agladi ayni islem icin haftalarca sonuc bekledik o yuzden bi daha goturmedim

temzilik takıntısı bende vardı ama onlardan önemli değil boşver. biliyorum yapmayınca insan rahatsız oluyor ama şöyle düşün senin bir bebeğin var bazı şeylr eskisi gibi olmayacak...bak dişi de çıkıyormuş ondan da olabilir...sabret ve bekle herşey güzel olacak böyle düşün inanki rahtlıyor insan
evet canim haklisin buyucekler ve bixlz dicez ki bebekken coook huysuzdun onlarda gulcek :p

bu kadar çok mızmızlanıyorsa bir tahlil yaptır belki idrar yolu enf falan vardır ya da diş çıkartıyordur ya da rfelü olabilir. benim kızım da o aylarda çok mızmızdı uyutmak bir dert gece yarısı bir kalkardı 2-3 saat ayakta yani o dönem hep onu uyutmakla geçti sonra birgün ateşlendi meğer idrar yolu enf olmuş...tedaviden sonra huyu suyu düzeldi. 13-15. aylardan sonra rahat edeceksin günde bir kere uyuyacak tam uyuyacak....
bir de bir arkadaşın dediği gibi gece uyusun diye gündüz uyutmamamzlık etme çok uykusuzluktan da çocuklar gece uyuyamaz uyanır....onların zaten uykuya ihtiyaçları var zamanla düzene girer inşallah. önce tıbben tedavisine bak sonra da başka yöntemler dene uyutmadan önce yıka masaj yap yorucu oyunlar oyna ve gece kalkarsanız oyun oynama ışık kapalı odada oturun diyebileceğim bunlar ama geçecek emin ol sabret.....

Biz bu gece yine sabaha kadar ayaktaydık. İnsan çaresizlikten her şeyi deniyor. Yoksa ben 1 buçuk sene boyunca çocuğum uyusun diye gündüz uykusunda ayağımdan hiç bırakmadım bıraktığımda uyanıyor diye. Neyse herkes kendi yaşadığını biliyor.

ah canim benim benimkide 7oldu tam . ben ilk bebegim hic bisey bilmiyodum sutum cok gec geldi bebegimde istahliydi mama verdik 3ay emdi sadece yetmedikce mamada verirdkm sonra emmek istemedi sutumde hep azdi gece uyansa emziriyo olsam gogsumde uyur belki mecbur mama yap icir gazini cikar derken cocuk aciyor uykuyu salliyoruz bir saat birbucuk saat. bazende gozu kapali agliyor emzik veriyorum sabah 6 ya kadar uyuyor ama gunduz is yapabilmem icin iki saat uyusa hem ozlerim hem dinlenirim surekli ya orumcekte ya pusette oturamiyo tam dengeli emeklesin istiyorum istemedigim yerlerin kapisini cekerim oynasin dursun ortalikta bende biraz temizlik takintisi var tamamen icime sine sine temizleyim istiyorum evimi e bebegimde bi yerden sonra skiliyor aglamaya basliyor anca odalari toplayip havalandiriyorum oglen yarim saat uyyup uyanincada yine bebegimle supuruyorum disi cikiyo sanirim bugun hafif beyazlik gordum cok hevesliyim ben emekl
emesine ama gec kaldi diye dusunup uzuluyorum senin bebegin ne zaman tam oturdu emekledi bide disleri varmi :)
Benmde ilk cocugum 21yasndaym aynen bisey bilmiyrdum 3gun sutm gelmedi mama basladk sonrasnda yetmedi zaten 4aylik oldu emmek istemedi bıraktı suan 2gun sonra 8aylık
Olack masallah oglum hem cok yaramaz hem cok hareketli 4aylık bile tam degildi orumcekte yurudu zararlı die 10dk gunde koyurdum simdi sıkılana kadar icinde ama pekte sewmiyr yurumek istiyor elinden tutup yurutuyruz yeni yeni tam oturmayabasladı desteksiz
emekliyor 3hafta oldu ve 2disimiz war ustlerinde cıkması yakındr

Amin canım. Benim oğlum 1 buçuk yaşına kadar gece gündüz ayağımdaydı. Şimdi 2 yaşında gündüzleri en fazla 1saat uyuyor. Bu benim için mucize. Gecede 3 - 4 kez kalkınca ben uyudu sayıyorum. Çünkü öğlen uykusu uyutmadığım halde bir de üstüne parkta canı çıkana kadar koşturuyordu yine de sabaha kadar ayaktaydık. Benim üç buçuk ay boyunca yemeğimi temizlğimi alış verişimi sağolsun annem yaptı. Bazen yapılan yemeği bile yiyemediğim olurdu. Allahım noolur bir saat uyuyayım diye çok ağlamışımdır. Çok zor günlerdi yani. Yine de Allah sağlık versin. Herkese uyuyan çocuk nasip etsin
Annemde yakın degil benim icin daha zor oldu yardm edecek kimse yoktu evi temizligi boswermistm artk hala bile bazen esimle sırayla yemek yiyorz dusun artk daha raht yemek yedigimi hatrlamıyrum bazen sinirden bende aglıyrm ne yapacm ben die

Annemde yakın degil benim icin daha zor oldu yardm edecek kimse yoktu evi temizligi boswermistm artk hala bile bazen esimle sırayla yemek yiyorz dusun artk daha raht yemek yedigimi hatrlamıyrum bazen sinirden bende aglıyrm ne yapacm ben die

Annem yanımda olmasa kafayı yerdim herhalde. Yine de unutuluyor demek ki . Ben şimdi oğlum tuvalet alışkanlığını kazansa da ikinciyi yapsam diye düşünüyorum. Yaza kadar öğrenirse ikincinin çalışmalarına başlayacağım inşallah. Belki ozamana kadar uykuları biraz daha düzene girer. Umut işte. Kırkı çıksın uyur, 3 aylık olsun uyur, yürümeye başlasın yorulur uyur diye diye bugünlere geldik.2 yaşında oldu hala doğru düzgün uyumuyor :) Yine de Allah sağlık versin hepimizin yavrularına. En önemlisi bu.

Biz bu gece yine sabaha kadar ayaktaydık. İnsan çaresizlikten her şeyi deniyor. Yoksa ben 1 buçuk sene boyunca çocuğum uyusun diye gündüz uykusunda ayağımdan hiç bırakmadım bıraktığımda uyanıyor diye. Neyse herkes kendi yaşadığını biliyor.

evet canim oyle benimde annem cok yakin diil tek basima iyi buyuttum diye dusunuyorum yinede ayaklar kopsada tek o uyusun diyor insan

Annem yanımda olmasa kafayı yerdim herhalde. Yine de unutuluyor demek ki . Ben şimdi oğlum tuvalet alışkanlığını kazansa da ikinciyi yapsam diye düşünüyorum. Yaza kadar öğrenirse ikincinin çalışmalarına başlayacağım inşallah. Belki ozamana kadar uykuları biraz daha düzene girer. Umut işte. Kırkı çıksın uyur, 3 aylık olsun uyur, yürümeye başlasın yorulur uyur diye diye bugünlere geldik.2 yaşında oldu hala doğru düzgün uyumuyor :) Yine de Allah sağlık versin hepimizin yavrularına. En önemlisi bu.

evet amiin.. ikiye coook var Allahim isteyene olmayana versin insallah :P

aglamalar bitmiyor xaten.. bizim brbisler benziyolar baya.. mama icmeleri aylari az emmrleri bi aglayinca cok zor susmalari ilk aylardi tabi bunlar bu halimizede sukur

aglamalar bitmiyor xaten.. bizim brbisler benziyolar baya.. mama icmeleri aylari az emmrleri bi aglayinca cok zor susmalari ilk aylardi tabi bunlar bu halimizede sukur
Hala aynı benimki hicbir degisiklk yok ek gıda basladk herseyi yemiyor ustune birde süt alerjisi cıktı yumurta sut ve kabuklu yemislerdn uzagz :(

Hala aynı benimki hicbir degisiklk yok ek gıda basladk herseyi yemiyor ustune birde süt alerjisi cıktı yumurta sut ve kabuklu yemislerdn uzagz :(

of canim ya duzelir insallah ne kadar zor yaramaz bebek buyutmek..benimkide ek gidaya basladi ama bi kase yogurt bi kase corba yediriyorum uyutcak olsam agliyor illa mama istiyor
tok oldugu halde bisey yememis gibi hissediyo kendini patates zeytin peyniri seviyo yumurta bi kere verdim cok kustu disleri cikiyo suan az daha durup veriyim diyorum pekmez veriyorum sende ver muhakakkak kansizlik icin ben cok kustugu icin demir damlasina baslayamadim henuz onu kipkirmizi kusuyor lekesini cikaramam asla bide gunde iki uc sefer sut veriyorum tahilli mama verebilirsin hem kavonoz hem toz var ben muzlu biskuvvili aldim az icti bu gunlerde icmiyor onu oyle yani buyyo bi sekilde yaramazlarr

of canim ya duzelir insallah ne kadar zor yaramaz bebek buyutmek..benimkide ek gidaya basladi ama bi kase yogurt bi kase corba yediriyorum uyutcak olsam agliyor illa mama istiyor
tok oldugu halde bisey yememis gibi hissediyo kendini patates zeytin peyniri seviyo yumurta bi kere verdim cok kustu disleri cikiyo suan az daha durup veriyim diyorum pekmez veriyorum sende ver muhakakkak kansizlik icin ben cok kustugu icin demir damlasina baslayamadim henuz onu kipkirmizi kusuyor lekesini cikaramam asla bide gunde iki uc sefer sut veriyorum tahilli mama verebilirsin hem kavonoz hem toz var ben muzlu biskuvvili aldim az icti bu gunlerde icmiyor onu oyle yani buyyo bi sekilde yaramazlarr

Cnm alerjisi oldugu icin toz mamaları sütsüz olanı alıyrum geneli sütlü milupada 1 bebelakta 1 hipp te 1 tane sutsuz olanı var aldım 3undende zaten meyveli sebzeli ne kavanoz ne toz vermiyorum evde kendim yapıp taze weriyum sebzeyi seviyor meyveyi zor yediriyrum irmikli pekmezli mama yapıyorum onuda sewdi kan damlasını wermiyorum ben gerekte duymuyorum cunku oglumun kanı gayet iyi masallah kilosuda yerinde

Cnm alerjisi oldugu icin toz mamaları sütsüz olanı alıyrum geneli sütlü milupada 1 bebelakta 1 hipp te 1 tane sutsuz olanı var aldım 3undende zaten meyveli sebzeli ne kavanoz ne toz vermiyorum evde kendim yapıp taze weriyum sebzeyi seviyor meyveyi zor yediriyrum irmikli pekmezli mama yapıyorum onuda sewdi kan damlasını wermiyorum ben gerekte duymuyorum cunku oglumun kanı gayet iyi masallah kilosuda yerinde

kiziminda kilosu yerinde kani ne durumda bilmiyorum hemsire illa vereceksin bir yasina kadar diye tutturdu vermesemmiki

disi tam cikinca ne yiyebildi kendi havuc falan sertmi olurki suan eliyle tutup neyi yemeye calisiyo

kiziminda kilosu yerinde kani ne durumda bilmiyorum hemsire illa vereceksin bir yasina kadar diye tutturdu vermesemmiki[
4yıl calstm s.Ocagında devit3 ve kan damlası 1yasına kadar wermen gerekiyor ewet fakat tahlilde kanı iyi cıktı wermedim hic vitaminde vermiyorum acıkcası ilaca karsıyım grip olunca bile wermiyorum sadece serum fizyolojik kullanıyorum burnu icin

Back