How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kızım bizimle

bitanelerim

yavuz hatice
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
169
1
96
Antalya
sonunda bende yazmaya fırsat buldum arkadaşlar hep yazayım dedim bi türlü olmadı annemlerdi falan derken bugune kısmet evet kasım 29 son gunum dedi dk ama olmadı 2 gun sonra gittik doktora 1 hafta bekle olmassa sunı sancıyla yaptırırız dedi ve beklemeye başladık dk dan geldikten bırgun sonra bende hafıf kahve rengi leke geldi ve tekrar gittik baktılar açılma felan yok git leke çok oldunda ve suyun geldinde gel dediler 2 gun boyunca lekem geldi ama bişey yok ne sancı ne başka bişey en son pazartesi gel dedi dk sunı sancı vericez dedi 41haftama girdim ve pzara gecesi saat 4 de kalktım tuvalete hafıf bel ağrısı tekrar yattım kasılmalar vardı yavaştan uyyamıyorum sonra tekrar gittim tuvalete ve birden kanama çoğaldı ve işte sonunda bizim kız tamda dk gitcem gun kendili,nden geldi sabah 6 ve ben geziyorum fazla şiddetli sancı yok bu benim ikinci doğumum arada belime girip çıkıyo eşime demedim biraz fazlalaşsın öyle diyim dedim ve ben gezerken odada birden benden su gitti ve hemen eşime dedim kalktı ama bendeyıne ağrı yok öyle gittik baktı ebe 2 santım açılma var dedi bekledim odada sancıların artmasını yavaş yavaş şiddetlendi ve ben sureklı dua ediyorum ve doktor geldi baktı 4 santım dedi biraz daha var serim daktılar rahımaçıcı iyne yaptılar 07.1202009 saat 09.00 kızım dunyaya geldi inanın okadar kolay oldukı ben oğlumda birgun boyunca sancı çekmiştim kızım çok kolay oldu rabbim yardın etti çok dua ettim sancımla doğumum 5 saat felna surdu ebem deçok yardımcı oldu şükür şimdi çok tatlı bide kızım var rabbim bütün isteyenlere nasip etsin

allah bağışalasın meleiğini nede olsa tecrübeli annesin tebrikler ,benim doğum çok zor olmadı 1 de gittim hastaneye 7 doğurdum sağlıkla büyüt kuzularına canım

allah bagişlasin canim darisitüm isteyen ve dileyenlerin başına..gerçi bende normal olsun diye çok istedim ama çatılarimdan dolayı olamadı malesef..saglicakla büyüt bebegini can,m

Back