Çok kuralcı mısınız ? Çocuklar rahatı sever ve ister çünküMerhabalar 2 yaşına yeni girmiş bir kızım var 1 aydır benimle ilgilenmiyor babası evde yokken biraz iyi geçiniyor normalde en çok beni isterdi yanında. Şimdi ne öpmeme ne sarılmama izin veriyor hele ki babası geldiğinde daha çok yemeğimi babam yedirsin ayakkabı babam giydirsin babamı seviyorum sen git sürekli beni kendinden dışlıyor sadece babası da değil yanımızda aileden biri oluncaya aynı durum ayakkabımı dedem giydirsin babaannenle oynucam annemle gidicem gün içinde sürekli onunla ilgilenip oyunlar oynuyorum ama o aralarda bile beni istemediği oluyor babası geldiğinde sadece bezini değiştirmem için geliyor ne yapmam lazım nasıl bir yaklaşımda bulunmam gerek bilmiyorum bu durum beni üzüyor hemde çocuğumdan uzaklaştırıyor saçma ama kırılıyorum ağlıyorum bu durumu yaşayan anneler varsa lütfen yardım edin
Bu kadarını tüm anneler yapıyor bence pimpirikli olduğunuzu düşünmedim. Belki tüm gün sizle olunca sıkılıyordur. Farklı oynayacak birini istiyordur. Siz de belki fazla alınganlık yapmış olabilir misiniz ? Benim en küçük oğlum 8-9 aylıkken bile bende fazla durunca sıkılıp babasına yöneliyordu.bilmiyorum kırsın döksün kirletsin ses çıkarmam hatta eğlenerek dökülsün boşver sileriz diye bir sözümüz var yemek döküldüğünde bile benden önce o der sadece dışarda biraz pinpirilki olabilirim dikkat et düşersin koşarken önüne bak yavaş tarzı söylemlerim var
Çok kuralcı mısınız ? Çocuklar rahatı sever ve ister çünkü
Bu kadarını tüm anneler yapıyor bence pimpirikli olduğunuzu düşünmedim. Belki tüm gün sizle olunca sıkılıyordur. Farklı oynayacak birini istiyordur. Siz de belki fazla alınganlık yapmış olabilir misiniz ? Benim en küçük oğlum 8-9 aylıkken bile bende fazla durunca sıkılıp
Kızınız kaç aylık ?Benim kızda babacı oldu. Babaya gidelim, baba gelsin, babayi arayalim, baba yedirsin. Ama sizden farkli olarak baba yaninda yokken babaanne/hala/anneanne yapsin demiyor, bana geliyor.
Bir miktar benimde kalbim kırık bu konuda
Yani olabilir bütün gün benimle ama sürekli reddetmesi çok üzücü hele ki seni sevmiyorum diyince ister istemez kırılıp üzülüyorum
26 aylikKızınız kaç aylık ?
Evet sevmeyi biliyor babamı seviyorum diyor babaannemi seviyorum diyor dediğinizden biraz şüpheleniyorum bu tavırları başlamadan babaannesi gelmişti ondan sonra bi kaç gün sonra böyle oldu onlarında öyle huyu var mesela işim olduğunda bıraktığımız zaman seni hiç sormadı babasını sordu gibi söylemleri var ama bilmiyorum günahını da almak istememKiziniz mi seni sevmiyorum diyor? Sevmemeyi bilmesi bana ilginc geldi. Birisi ogretiyor olabilir mi
Umarım geçer çünkü bu durum beni çok üzüyor o şekilde davrandığı zaman yaklaşmak gelmiyor içimden26 aylik
Evet sevmeyi biliyor babamı seviyorum diyor babaannemi seviyorum diyor dediğinizden biraz şüpheleniyorum bu tavırları başlamadan babaannesi gelmişti ondan sonra bi kaç gün sonra böyle oldu onlarında öyle huyu var mesela işim olduğunda bıraktığımız zaman seni hiç sormadı babasını sordu gibi söylemleri var ama bilmiyorum günahını da almak istemem
evet o biraz şaşırttı bizide nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum umarım düzeliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?