kızım benden uzaklaşıyo

irem2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
5
0
36
Antalya
merhabalar ben yeni üyeyim inşallah mesajlarınızla bana yardımcı olursunuz.kızım 6 aylık ve ben onu 2,5 aylık bırakıp işe başladım.babaannesi bakıyo şimdi ve artık onu annesi gibi tanımaya başladı bana yavaş yavaş uzaklaşıyo gibi buda beni çok üzüyo size napmalıyım yardımcı olurmusunuz.:çok üzgünüm:

canım ne yapaılırsınkı calısıyormussun bebegın tam senı tanıma asamasında ıse baslamıssın sımdı bırakabılsen o zaman bırakman lazımdı haaa oyle bı ıhtımal varsa bence bıraz daha ara ver ve bebegının yanında ol ama bırakamıyorsanda malesef calısan annelerın en zor kararı olarak sabret

yalnız degılsınız merak etmeyın..sızın durumunuzda olan okadar cok anne var ki..
ısten doner donmez cocgunuzu alın ve babaannenın oldugu ortamdan uzaklasın mutlaka kendı evınızde cekırdek aıle olarak bas basa kalın..bırlıkte guzel zaman gecırmeye calısın.eger boyle bır ımkan yoksa sız cocgunuzun yanındayken herseyı ıle sız ılgılenın(altını degıstırmek,mamasını yedırmek,oyun oynamak,,vb..)sız yanında olmasına ragmen baskası yaparsa bunları ıste ozaman problemler baslar..
buyudukce aradakı farkı cok daha ıyı anlayacaktır.ne kadar baskası bakarsa baksın annenıin yerını hıcbır zaman tutmaz..
benım de annem bakıyor kızıma ama allahım kımseyı cocugundan ayırmasın,,ne kadar guzel bakarsam bakayım sen yanında oldugundakı kadar mutlu edemıyorum der herzaman annem..cunku ben gelır gelmez, ıcerı bıle gırmeden kızımı alır evımıze gotururum..gece de mutlaka yanımda kalır..annemde bırakmam..
bu püf noktalarına dıkkat edersen hıc sorun yasamazsın merak etme ve uzme kendını..

hıc uzaklastıgını

malesef yaa çalıştığım yer noter ve çok yoğun sadece 15 gün yıllık iznim var ara verme gibi bi şansımda yok sanırım daha fazla vakit geçirmem lazım kızımla.cevap için tşk.

canım bende oğlum 2,5 aylıkken çalışmaya başladım şuan 5 aylık oldu bakıcımız var işten döndükten sonra herşeyiyle ben ilgileniorum öyle hemen yorgunum doyurup uyutayım demiorum oynuoruz beraber şarkılar söylüorum mesela dün evimize bir misafir gelmişti normalde oğlum herkese güler kadın aldı kucağına sevdi falan uykusu gelince uyutmaya çalıştı ninniler söyledi yok oğlum hala ağlıor ama ben aldım herzaman söyledğim şarkıyı söylemeye başladım gözümün içine baktı ve hemen uyudu çocuklar bir zaman sonra annelerini tanıorlar kimle vakit geçirirse geçirsin anneyi sesinden bile ayırt edebilior hiç merak etme bebeğinde zamanla seni tanıcaktır

bende elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum onunla oyun oynuyorum dışarıda biraz dolaşıyoruz mamasını ben yediriyorum vs.ama yetmiyo demekki yalnız dün hep beni istedi kucamda sarılıyodu saatlerce yüzüme bakıp yüzümle oynuyodu keşke hep böyle olsa

bende asynı dertten muzdaripim malesef çocuklar günlerini genelde anane ve babaneyle geçiriyorlar .ama bizim ananenmiz öğlen gittiğ halde tercih etmeye geldiklerinde çocuklar genede onu seçiyorlar biraz şımartıyor sanırım . bende sürekli tembihliyorum benim yapmadığım bişeyi yapmayın , bişey istediklerinde aneye soralım , aneyi arayalım falan diyin çocuklar beni gün içersinde bilsinler onların hakkındaki kararları bizim aldığımızı öğrensinler diye ama...... anlatabilene ve anlayana tabi

Siz hiç merak etmeyin. Yavrunuz zamanla aradaki farkı anlayacaktır. ışten geldiğinizde mümkünse yavrunuz uyuyana kadar sadece onunla ilgilenin.. yemek yaparken, siz wc deyken bile yanınızda olsun onunla konuşun, oynayın, eğlendirin ki eve dönüş zamanınızı sabırla bekleyip sizi görünce yüzünde güller açsın. bu arada hafif de olsa otoriter de olun emin olun çocuklar sıkılıyo görünselerde otoritelerden kurallardan hoşlanırlar. Asla her istediğine hayır demeyin ve hayır dediğiniz şeyi asla yapmayın. Sürekli ten teması halinde olun. yanında huzurlu olun o bunu hisseder.. Birlikte uyuyun merak etmeyin alışmaz bir süre sonra o sizle yatma istemeyecek zaten tadını çıkarın. Onun annesi sizsiniz ve bunu yavrunuz da biliyor sadece nasıl göstereceğini bilmiyordur.
çalışan ve 7 yaşında bir kız annesiyim bu dediklerimi dikkate alın:) Allah yavrularımıza sağlık versin iyi yazılar yazsın..

hepinize çok teşekkür ederim gerçekten birazda olsa rahatladım.gelişmelerden haberdar ederim sizleri yinede yorumlarınızı bekliyorum inşallah allahım çocuklarımızı korusun

Ben çalışmıyorum ve 4 yaşına giren kızımı bir gün bile yalnız bırakmadığım halde babaannesine daha düşkün :)) üzülme sen

ben de dört aylıkken çalışmaya başladım şu anda da ayrıyız... babaannesiyle yazlıkta kalıyor daha beş gün oldu her gün annem gelsin ya da bana anneannem baksın diyormuş...Bence üzülme zamanla geçer

bence hiç üzülme bende kızımı 4 aylıkken babanesine bıraktım...
ben işden gelince hiç sevinmez ama halsını yada babasını görünce sevinirdi
ben üzülmedim üzüldüm annemi dert yanıyordum bu kız onlara daha düşkün diye
sonra yavaş yavaş benim kızım annesinin bir tanesi bana okadar düştüki
evin içinde ayrılamayan bir ikili olarak dolaşıyoruz babasını kucakladığım zaman beni kıskanıyor beni öptüğü zaman çıldırıyor
zaman bence yavaş yavaş kim ne olduğunu anlayacak
ama bence o kuzuya senin kokun yeter annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…