Çocuk Hastalıkları kızım bayılıyor yardım lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dut_receli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
9
0
86
Diğer
merhaba arkadaşlar 16 aylık ikiz kızlarım var bitanesi sert düştüğü zaman bayılıyor 3 kere başımıza geldi. ilkinde 13 aylıktı ben yanında değildim başkası vardı ağlamasına gittim yanına kucağıma alınca kendinden geçti yaklaşık bi 20 saniye baygınlık geçirdi. ikincisinde daha azdı bikaç saniyeydi üçüncüsüde bi 10 saniye falandı. kafasını sert çarptığı içinmi bilmiyorum ama daha sert çarptığı zamanlarda oldu ama baygınlık geçirmedi ağlarken tıkanma gibide olmadı.çocuk doktorumuz olabilir ama çok sık olursa çocuk nöroloğuna götürün dedi bilmiyorum benimle aynı şey başına gelen varmı teleşlanmakta haklımıyım yoksa çok sık olan şeylermi yardım ederseniz sevinirim

bayılma durumu tehlileki bence vakit kaybetmeden nöroloğa götürün
dayımın 5 aylık kızı bayılıyordu aynı böyle ama düşme falan yoktu onda beyinde damarlar arası sinir eksikliği teşhisi konuldu şimdi tedavisi yapıldı sağlıklı çok şükür..
sizede wakit kaybetmeyin derim..

Bencede canım bir nöroloğa götür bayılma olmaması gereken birşey bence tabi biz doktor değiliz ama en azından kafan rahat eder birşey çıkmazsa allah korusun bir sebebi varsada tedavisini yaptırırsın çok geçmiş olsun inşallahbirşey çıkmaz bizide haberdar et

gecmis olun canim..
en kisa zamanda bir norologa goturmelisin..
bayilmasi hic iyi degil..
allah korusun bu tur hastaliklar kalici olma ihtimalide var.
erken onlemini almakta fayda var...

caanım bence vakit kaybetmeden bi çocuk nörologuna götür..doktorlar bazen geçiştirebiliyo o yüzden sen ihmal etme ..ciddi bişi yoktur inşallah..

kalbiyle ilgili bir sorun da olabilir allah korusun.
benim kalbimde delik vardı çocukken ve bu şekilde bayılmalarım oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…