kızım bağırma provaları yapıor normal mi?

invictus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
137
0
96
Diğer
kızım bi haftadır sürekli aaaaaaaaaaaaaaa auuuuuuuuuuuu eaaaaaaaaaaaaaaa gibi sesler çıkarıyor ama hiç durmadan 10-20 dk kadar...böyle sesler çıkarıyor bağırır gibi...ses tellerimi açılıyor anlamadım ...normal mi kızlar?

Çok normal. Ben oğlum Çınar ses provası yaparken onu alkışlayıp destekliyorum. Hatta bazen taklidini yapıyorum. O kadar seviniyor ki.. Çokta eğleniyoruz. Sevgiler...

ayy sormayın o bizdede var dışarda falan bağırıyor hatta geçen gün ilk defa pazara gittik önümüzde insanlar eyyyyyyyy diye bi bağırdı sanki çekilin der gibi tabi bütün millet bize bakıyor ama çok tatlı oluyor ya

normalmi değlmi bilmiorum.acayip bişe yk bnce normaldir ama.YERİM BEN ONLARI :ecrin_bebek: cokacimcoook Şeniz Şeniz

ne guzel buyumuste sesini acarmis benim kizimda yanliz biraktin mi heeeyyyyyyyyytttttt diye bagirirdi cok gulerdik

ayy ne tatlıdır kimbilir,merak etmeyin bence normaldir ço,cuklar bazen böyle garip hareketler yapabiliyorlar:))

bizimki de fena bağırıyor durduk yerde oynarken falan birden bi bağırıyor şşaşkınlıkla ona bakıyoruz şimdiden sesi ççok çıkıyo yandık galiba bazen oğlum nolur sus tv duyamıyorum diyorum ah bide anneyi anlasa nerdeee hala bağırıyo bizimki çığlık atıyo resmen

bebekler 6. aydan sonra sesleri ile oyun oynamaya başlarlarmış. 7cokgec.com sitesinde dil gelişimi bölümü faydalı olacaktır muhtemelen bi incelemenizi tavsiye ederim.

ay benimkide sürekli bağırıyor markette evde yolda çok ssrvimli oluyorlar ya ama birde kulağımın içinme doğru bağırınca kötü olor insan o ses okadarcık bebekten nasıl çıkıyor anlamam

bebekler 6. aydan sonra sesleri ile oyun oynamaya başlarlarmış. 7cokgec.com sitesinde dil gelişimi bölümü faydalı olacaktır muhtemelen bi incelemenizi tavsiye ederim.

verdiğin adres yapım aşamasında yazıyor canım umarım yakın zamanda açılır merak ettim doğrusu ilginç bir adres

canım erken değil bizimki 3,5 aylıkken başladı yanlız kalınca yanına çağırıyordu resmen
ya da etrafında gördüğü birşeyi gözüne kestirip bağıra bağıra ona derdini anlatıyordu çok komikler :)

benim oğlum 2 aylık henüz ama auuuu diye sesler çıkarıyor o kadar çok konuşuyoruz ki çocukla erken konuşcak valla ben bırakıyorum babası başlıo babane teyzeler derken valla 1haftadır aguluyo maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…