Çocuk Hastalıkları Kızım ayakları

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Weudndkdmfhfgd

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
42
15
3
28
1yas 4 ay 20 günlük bir bebeğim var ayakları içe dönük doktora götürdüm gereken testler yapıldı hepsi temiz birşeyi yok dedi doktor ama içim rahat değil özele de götürcem varmı Adapazarı geneli bir doktor

Son düzenleme:
Doktor bir sorun yok demiş götürmediyseniz bir kaç doktora daha götürün içiniz rahatlasın. En önemlisi hem yürümeyi geliştirmesi hemde konuşması için televizyon ve telefon vermeyeceksin alacaksın karşına oyun oynayacaksın konuşacaksın

Beyni var mı sağlam mı ne demek? İnsan çocuğundan bahsederken böyle cümleler kurar mı? Gerçekten bir sorunun varsa doktora götür olmadı bir doktora daha götür.

Once sakin olun.

seker hastasiysaniz sekerinizi duzenli takip edin, siniriniz cocuga da size de zarar vermesin.
Bagiriyorsaniz eger cocuk konusmaz.
O kadar kucuk bebege telefon verilmez video izlesin diye.

Bebekler de bacaklar "0" bacak olur yani ice donuk olur zaten. Doktor sorun yok dediyse yoktur.

uslubunuz cok kotu soktayim, cocuga da bu sekilde konusuyorsaniz susmasi cok normal.

Beyni var mı sağlam mı ne demek? İnsan çocuğundan bahsederken böyle cümleler kurar mı? Gerçekten bir sorunun varsa doktora götür olmadı bir doktora daha götür.
Öyle demek istemedim hayır tabiki de yani çok düşüyor kafasını vuruyor daha bir yaşında ve korkuyorum ne olur beni de anlayın üslubuma dikkat ederim sağolun

beyni var mı yok mu bilmiyorsun ama ayakları dert...
çünkü beyin hiç önemli bir organ değil hele kadınlar için.

Öyle demek istemedim hayır tabiki de yani çok düşüyor kafasını vuruyor daha bir yaşında ve korkuyorum ne olur beni de anlayın üslubuma dikkat ederim sağolun
16-17 aylık demişsin çocuğunun tam olarak kaç aylık olduğunu bilmiyor musun diyecektim ama neyssseee dedim. Şimdiyse 1 yaşında diyorsun. Fake olduğunu düşünmek istiyorum.

daha neler okuyacağız? ortalık yerde harala gürele büyüyen çocuklar.
Harala gürele derken ya ben ne kadar uğraşıyorum onun için eve o kadar çok şey aldım ki onun için bir sürü aktivite eğitici öğretici oyuncaklar bir iş bile yapmam onu guldurmek için çabalarım sebeklik yaparım sırf bu virüs yüzünden kızma evin ince bir oadayi park yaptım kiradayim ailemden yardım aldım kardeşim hemşire çalıştı sadece kızım için bana verdi biz onun için çabalıyoruz yani cocugum ortalıkta değil harala gürele de büyümüyor üzgünüm ama kirdiniz bir anneyim ben cidden kirdiniz biri size dese bunu kırılmak ne kelime deli olurdunuz

O kadar çok yapıyorum ki bazen komşum bana sanki sen onun yasitisin diyor ama ama götürucegim tekrar teşekkür ederim

Çocuk doktorundan ziyade çocuk nöroloğuna götürün.
Oğlumun bebekliğinde farkettik bu durumu ve oraya yönlendirdiler bizi, birkaç ay takibinde kaldık.

Konuşup anlayabildiğim yaşta bile annem bana beyni var mı yok mu sağlam mı dese konuşmam galiba. Çocuğunuza karşı tavırlarınızla da hissettiriyorsanız normal böyle olması o kadar küçük bebeğin elinde telefon televizyon olmamalı bir kere, bu da çocuğun gelişimini etkiler. Yürüyüşü hakkında fikir veremeyeceğim ama düz taban olabileceği geldi aklıma, bir ortopediye de göstermek gerekir.

sürekli video izliyordu hani?
ben o cümlenize istinaden yazdım.
sürekli tutarsız davranıyorsunuz mesajlarınızda.
anne olmanız çocuğunuz için en iyisini yaptığınız anlamına gelmiyor ki kırılasınız.
valla ben çocuğum için sürekli video izliyor beyni var mı yok mu artık bilmiyorum gibi bir cümle kurarsam benim de elimden inşallah o çocuğu alırlar.

Asla ona karşı sınırlı degilim kendime benim sinirim onu öyle görünce kendimi yetersiz buluyorum

A
Anladım teşekkür ederim

Cevapanizu çok düşündüm de demmeki benim yaptıklarım onun dikatini çekmiyor bana biraz fikir verir misiniz acaba ne gibi oyunlar mesela ne gibi konusmlar

Sebebi her ne olursa olsun insan evladından bahsederken o tarz kelime ve cümleler kullanmaz. ben kızımın adını yazmaya kıyamıyorum insanlar beyin dalak diye giriyor la havle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…