Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmiş olsun ateşi kaç ,çocuk kaç yaşında? Standart cocuk hastaliģi yüksek ihtimal korkuya kapılmayın. Birçok arkadaşımın çocuğu da hasta. Ilık duş aldirin, bol su içirin, ev yoğurdu falan yedirin. Şu ara hastaneler çok kötü iyi gozlemleyin birde hastane ortamında hastalık kapmasin. Allah korusun. ..
Benim once kizim sonra oglumun atesi cikti. Bide burun tikanikligi vardi. 3 gunde atlattilar cok sukur biraz yorgunluk var hepimizin üzerinde normal grip mevsim degisikligi etkiliyor insani korkmayin Rabbim şifa versin inşallah
Cok gecms oslsn bzde ayni durumdayz doktora goturdugunde ates dusurucu yazdi gonderdi sonra birdaha goturmedim agzi yuzu yara oldu cocugun en son saglik ocaginda antibiotik verdi de duzeldi korkudan cikamiyoruz nasil gecer yaralar bilmiyorum