• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları KIZIM ATEŞLENDI PARANOYAK OLDUM

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mavi Panda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2020
102
52
48
38
Kizim cok yuksek olmayan atesi cikti. Belki normal farkli bir durum yok ama ben paranoyak oldum geceler sabah olmuyor uyku gozumu tutmuyor

Geçmiş olsun ateşi kaç ,çocuk kaç yaşında? Standart cocuk hastaliģi yüksek ihtimal korkuya kapılmayın. Birçok arkadaşımın çocuğu da hasta. Ilık duş aldirin, bol su içirin, ev yoğurdu falan yedirin. Şu ara hastaneler çok kötü iyi gozlemleyin birde hastane ortamında hastalık kapmasin. Allah korusun. ..

Kizim cok yuksek olmayan atesi cikti. Belki normal farkli bir durum yok ama ben paranoyak oldum geceler sabah olmuyor uyku gozumu tutmuyor
Benim once kizim sonra oglumun atesi cikti. Bide burun tikanikligi vardi. 3 gunde atlattilar cok sukur biraz yorgunluk var hepimizin üzerinde normal grip mevsim degisikligi etkiliyor insani korkmayin Rabbim şifa versin inşallah

Benim oğlanın ateşi de 37'de, gözüme uyku girmiyor. Acil hekimi arkadaş "İki gün kenarda dinlensin, ateş düşürücü almasın, ateşi 38 olursa, nefesi daralırsa hastaneye götürün; direnci düşükken enfeksiyon kapma ihtimali artıyormuş çok dikkat edin." dedi.

Amin sagolun bugun goturdum hastaneye bademcik iltihabi. Ates dusurucu icince atesi dusuyor sonra yine cikiyordu cok sukur korona falan degil.

Amin sagolun bugun goturdum hastaneye bademcik iltihabi. Ates dusurucu icince atesi dusuyor sonra yine cikiyordu cok sukur korona falan degil.
Gözünüz aydın❤️ üzülmeyin o da geçer inşaallah yeter ki ilaçla iyilesebilecegi bir rahatsızlık olsun💞

Cok gecms oslsn bzde ayni durumdayz doktora goturdugunde ates dusurucu yazdi gonderdi sonra birdaha goturmedim agzi yuzu yara oldu cocugun en son saglik ocaginda antibiotik verdi de duzeldi korkudan cikamiyoruz nasil gecer yaralar bilmiyorum

Back