banada 20 ay anne dememişti.abi falan diyordu birden anne demeye başladı hiç demeyecek sanmıştım o gün nasıl sevindim anlatamam.oda sanki anne diyebilmenina cısını çıkartırcasına arka arkaya anne anne anne anneee diyordu ilk günler.üzülme geçer
merhaba arkadaşlar kızım 20 aylık (baba,dede,nene,mama,bebe,küpe,kalk,gel,kapı,)bunun gibi basit kelimekeri söylüyor ama birtek ANNE demiyor buda beni çok üzüyor hatta bazen ismimide söylüyor ne yaptıksa anne demiyor.................. söyletmeye çalıştığımızda bütün kelimeleri tekrarlıyor birtek annede durup gülüyor yada başka kelimeyi söylüyor çocuğunda bu durumla karşılaşan varmı...bu arada 1 haftadırda beni baba diye çağırıyor
merhaba arkadaşlar kızım 20 aylık (baba,dede,nene,mama,bebe,küpe,kalk,gel,kapı,)bunun gibi basit kelimekeri söylüyor ama birtek ANNE demiyor buda beni çok üzüyor hatta bazen ismimide söylüyor ne yaptıksa anne demiyor.................. söyletmeye çalıştığımızda bütün kelimeleri tekrarlıyor birtek annede durup gülüyor yada başka kelimeyi söylüyor çocuğunda bu durumla karşılaşan varmı...bu arada 1 haftadırda beni baba diye çağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?