• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım ama göğsümden süt geliyo

nefye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
8
0
36
Mardin
24 yaşında bekar bir kızım ama memem de süt olduğunu fark ettim çok korkuyorum acaba neden böyle bişi oluyo normal bişi mi lütfen arkadaşlar yardım edinbi akıl verin kötü bir hastalığın haberci mi yok

birçok şeyden olabilir... genelde prolaktin hormonun yüksek olmasından oluyor. Regl dönemin normal mı az mı çok mu?

Bu sıralar çok fazla çocuk sevdiysen olabilir. Bana da olabiliyor bazen:83: Ama şakır şakır gelicek nerdeyse diyorsan o zaman bir şey diyemem. Bence bi doktora git:26:

evet cnm kesinlikle prolaktin hormonunun fazla salgılanmasından kaynaklanıyor.hmen bir dr a gidip hormonlarına baktır cnm.adetlerinde duzensızlık azalma yapabilir.

Öteki konunuzda (şuan silinmiş ) uzun süredir bir beraberlik yaşadığınızı emilme durumunun bile söz konusu olduğunu bu yüzden süt gelip gelmeyeceğini sormuşsunuz.
Hal böyleyken hamile olma durumunuzda söz konusu olabilir.Bir kadın doğum uzmanına görünmeniz yararınıza olacaktır.

Bu sıralar çok fazla çocuk sevdiysen olabilir. Bana da olabiliyor bazen:83: Ama şakır şakır gelicek nerdeyse diyorsan o zaman bir şey diyemem. Bence bi doktora git:26:

yok hayır öyle çok diil ama ancak sıktığımda fark edebiliyorum az geliyo yani ama giderek çoğalır mı bilmiyorum bundan da korkuyorum

Öteki konunuzda (şuan silinmiş ) uzun süredir bir beraberlik yaşadığınızı emilme durumunun bile söz konusu olduğunu bu yüzden süt gelip gelmeyeceğini sormuşsunuz.
Hal böyleyken hamile olma durumunuzda söz konusu olabilir.Bir kadın doğum uzmanına görünmeniz yararınıza olacaktır.

evet öyle ama hamile olmadığımdan kesinlikle eminim adet dönemim yeni bitti benim korktuğum meme hastalığı:(

korkulacak bişey yok arkadaşım.süt hormonları yani prolaktin yüksekliğinden kaynaklanır.bir kadın doğumcuya git sana gerekli ilaçları versin.
bildiğim kadarıyla bu durum şu anda büyük sorun yaratmayabilir ancak evlenip çocuk sahibi olmak istediğinde gebe kalmana engel teşkil edebilir.ihmal etme derim ben.
geçmiş olsun.

prolaktin yüksektir büyük ihtimal bi kadın hastalıkları doktoruna gidin bi ilaç veriyolar dostanex mi o tarz bişey yalan olmasın şişede minik 2 tane ilaç var onu kırıp bi salı bi perşembe günleri içiyorsun yani doktor bakacak korkulacak bi durum değil

Kusura bakmayın ama başlık çok iğreti olmuş o ne demek öyle?
Bu arada şikayetiniz Alalh korusun meme hastalığıda olabilir hormonal bir rahatsızlıkta, banyoda elinizle kendi kendinizi muayene edin elinize gelecek bir şey var mı? Süt sandığınız şey aslında süt olmayabilir, en kısa zamanda da iyi bir genel cerraha görünüp meme ultrasonu çektirin. Allah muhafaza bu tip şeyler ihmale gelmez. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
kesinlikle prolaktin benimde sorunum vardı ve hipofiz bezinde tümör çıktı benim ama allahıma çok şükür ameliyat oldum ve iyiyim

öncelikle dr gidip bir hormon testi yaptır evet hormonlarında problem varsa olabılır.kimilerinin süt hormonları oldugundan yüksek oldugunda bu tıp vakalar gözüküyor.adet düzensizliği olur dıye bişey yok proklaktın değerin yüksekse.benim süt hormonlarım yüksek cıktı fakat öyle süt felan gelmedi.ama adet düzensizliği vardı bende.ve dr progestan diye bir ilaç verdi ve onun sonucunda adet düzensizliğimde ortadan kalktı.dr gidip güzelce tahlılerını yaptır.sonrasında gögüsünden flm çektir herhangi bişey varmı diye .inşallah önemli bişey değildir

hormon tahlillerini yaptır canım. merak etme sık duyulan birşey çevremde kimsede olmadı ama internette çok sık görüyorum bu problemi. geçmiş olsun:49:

Back