kızım ALİN dünyaya geldi ....

SHHEYMA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
11
2
86
Rize
merhaba arkadaşlar... 26.08.2010 da kızım ALİN dünyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....:)
aslında biraz erken oldu çünkü ben hamilelikten çok ama çok sıkılmıstım ve bir an önce doğum yaparak kızımı kucağıma almak istiyordum...doktorumun çabasıyla 38.haftaya kadar bekledim ve doğum için 26.08.2010 a gün aldık.hastaneye giderken yolda kafamda milyonlarca cevapsız sorular vardı ama odama yerleşip ameliyat için hazırlandığımda herşeyi, olup bitenleri sadece izliyordu .o başkaları anlattığında ayyy nasıl oldu ,ben asla yapamam dediğim seyi yapacaktım.DOĞUM :)
doktorum odama geldi ve hazırsam gidebileceğimi söyledi.sedyeyle ameliyathaneye giderken kimsenin gözlerine bakmak istemiyordum.yoksa ağlardım,zaten zor tutuyordum ya kendimi
annem dualarla eşim sevgisiyle beni uğurladı...
gözümü açtığımda odamda ve kızım yanımdaydı,artık kendimi tutamadım kızımı hem kokladım hem de ağladım .. o melek gibi ,o mis kokan ,o tüm saflığıyla kollarımdaki benim kızımdı.
işte hayat bu tadını çıkar dedim içimden.
doğum yapalı 8 saat olmustu ve ben artık ayağa kalkmak istediğimi söyledim.hemşirelerin yardımıyla hiçbir ağrı ve acı hissetmeden yürüyordum ve kendimi çok iyi hissediyordum.
sezaryan doğumdu fakat normal doğum yapmış gibiydim.
eve döndüğümde her işimi kendim yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım...
bunda en önemli neden inanmak ve doktor seçimi..inanmaktan kastım, eğer iyi düşünür ve iyi olacağına inanırsanız öyle olur ....
doktorum da mükemmel bir insandı,bir daha doğum yaparsam yine aynı şekilde yaparım ve sezaryandan da vazgeçmem ...
DİLERİM HER İSTEYEN KADIN BU EŞSİZ DUYGUYU TADAR,

güle güle büyüt bebeğinisağlıkla huzurla büyüsün bahtı güzel olsun inşallah.rabbim bizlerede nasip eder inşallah.

Ne mutlu sana canım.Allah sağlıklı uzun ömür versin kızına.Allah isteyen herkese nasip etsin.Ben henüz hamile değilim tam karar vermedik ama hep merak edip okuyorum.cesaret arıyorum kendime belki de...Doktorun kimdi acaba daha doğrusu ben istanbuldayım sen de istanbuldaysan iyi olur tavsiyen

MERHABA ,
doktorum mükemmel bir insan ve işinde tam bir uzman . dr.hakan peker hizmet hastanesinde görev yapmakta tavsiye ederim kesinlikle :)

hikayeni okudum çok olay doğum yapmışsın tereyağından kıl çeker gibi almışlar bebişini,maşallah.ama söylediğine asla katılmıyorum ben çok cesur ve dayanıklı olduğumu düşünüyorum ağrı acı olunca ağlayan zırlayan çıt kırıldım ya da her şeyden kandan iğneden kesilmekten de korkan biri hiç olmadım,gayet ii düşüncelerle sancılarım tuttuğu için doğuma gittim ancak tam bir kabus yaşadım.bence bu tamamen kaderle alakalı.yani senin nasibinde öyle kolay bir doğum varmış tek açıklama bu bence....

tebrik edrim....Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...mutlu ve güzel günlerde büyüt bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…