geçmiş olsun canım. benimde ilk kızımda çok yaşadık alerjik astım bronşiti. doktorun dediği gibi genlerden geliyo. benimde eşimin tarafında herkeste varburanın havası yapıyomuş. senin eşin nereli canım?
Çok geçmiş olsun canım. Allerjik astım bende de var. İnşallah kızımda olmaz diye dua ediyorum. Allerjik astımın tedavisi keçi boynuzu imiş. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlunun kitabında onunla ilgili bilgiler var. Sanırım bir kür uygulanıyor. Bebeğin henüz küçük ama biraz büyüyünce yapabilirsin sanırım. Eğer ilgilenirsen özelden mesaj at kitabı bulup yazarım kürü. Dediğine göre kesin tedaviymiş.
canım ilgin için teşekkür ederim özelden msj atmayı falan bilmiyorum pek anlamıyorum bilgisayardan buraya yazsan sorun olur mu
canım ben kürü yazıyorum sana.. ama bunu sakla ve bebeğin büyüdükten sonra yap.en azından 4-5 yaşına geldiğinde.
kür: orta büyüklükteki keçiboynuzundan 6-7 adetini önce soğuk su altında yıkayınız. daha sonra bunları küçük küçük (3-4 cm uzunluğunda) kırarak kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suyun içine atınız. hafif ateşte 7-8 dk. kaynatınız. soğuduktan sonra süzerek suyunu cam şişeye doldurunuz. buzdolabında en fazla üç gün bekleyebilir.
her gün sabah kahvaltı sırasında bir çay bardağı içilir. her üç günde bir taze olarak hazırlamak gerekir ve hiç ara vermeden 20 gün uygulanmalı. 20 günden sonra hiç ara vermeden on beş gün devam edilir fakat 15 günlük kürü uygularken çay bardağının içerisine 1 çay kaşığı bal ilave edilip karıştırılır. yine kahvaltı sırasında tüketilir. yalnız bu kürleri yaparken kahvaltıda bal tüketmemek gerekiyormuş ve daha etkili olur diye de bardağın içine daha fazla bal konulmamalıymış.
livacım ibrahim saraçoğlu bu kür için çok iddialı. kesinlikle geçirdiğini söylüyor. o yüzden bunu bir yere yaz ve sakla. bebeğini ilaca bağlı olmaktan kurtarırsın Allah'ın izniyle... tekrar geçmiş olsun.
bide bir çocuk doktoru arkadaşımın eşi pişik için hiç krem kullalnmamış hep anne sütü sürmüş. eğer emziriyorsan denemeni tavsiye ederim benim sütüm az olduğundan ben kıyıp sürememiştim
kızımın ishaline muz yedirerek önüne geçtim şimdi bir sorun yok umarım pişiğimizde kısa zamanda geçer.birde kendimi suçluyorum ben çok fazla acı tüketiyorum bebeğimi belkide o yaptı kendime kızıyorum şuan gerçi drmuz antibiyotik ağır gelmiş dedi ama bilmiyorum işte.
livacım geçmiş olsun benim kızımda bronşitten hastanede 1 hafta yattı.
Tam iyileşti derken ishal oldu(antibiyotiklerden)ve birde havada bağırsak bakterisi varmış onu kapmış dedi doktoru.
Doktor özel bir mama verdi ismini hatırlamıyorum.
Havuçlu ishal için
Birde ben ara ara pirinç unu verdim ama sütle yapmadım suyla yaptım benim kızımda işe yaradı dene istersen. Bir de bol bol su vereceksin canım
Geçmiş olsun canım neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?