Kızım 2500 kilo anca doğacak :((...

Esrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
430
6
96
İstanbul
37+5 günlük hamileyim kızım şuan 2350 gram 21 mayısta sezeryan olucam kısmetse 2500 ancak doğar dedi dr. sağlıklı herşeyi normal diyo ama gelde bana anlat tansiyonum biraz yüksek ona bağlıyo durumu ne olur dua edin bebeğim sağlıklı olsun....

canım bu kadar kendini strese sokma 2500 gr yeni doğan için iyi bir kilo.. çok daha küçük doğup çok sağlıklı bir şekilde büyüyen bebekler var.. sen yeterki kendini üzüp sütünü geciktirme. ayrıca 21 mayısa da daha çok var beslenmene dikkat eder bol pekmez bal tüketirsen belki 2500un üzerine çıkabilir..
bu arada tansiyonun yüzünden mi erken doğum yapacaksın?

canım bu kadar kendini strese sokma 2500 gr yeni doğan için iyi bir kilo.. çok daha küçük doğup çok sağlıklı bir şekilde büyüyen bebekler var.. sen yeterki kendini üzüp sütünü geciktirme. ayrıca 21 mayısa da daha çok var beslenmene dikkat eder bol pekmez bal tüketirsen belki 2500un üzerine çıkabilir..
bu arada tansiyonun yüzünden mi erken doğum yapacaksın?

yok 39. haftada alıcak

40'a kadar bekliyorlar diye biliyordum.. neyse önemli olan kilosu değil sağlığı.. doktorum sorun yok diyorsa sen daha kafana takma :emir_bebek: mutlu ve uzun ömürlü bir bebek olur inşallah opuyorumnanaktan

canım uzulme. benım kızımda 2.900 dogdu. 2.650 hastaneden cıktık...
su an 3 ayını bıtırdı ve 6.300 gr
kucuk dogan bebekler ınan cok cabuk topluyolar. ınanılmaz bı hızla kılo alıp aydaşlarını yakaladı.
dogduktan sonrada onu sutunle gayet guzelce besleyebılırsın endıselenme.

canım benimkide 2550 gr dogdu ALLAHA şükür bi problemimiz olmadı hemde ben 37+4 te dogum yaptım
şimdi ayına göre normal ALLAHA ŞÜKÜR

canım rabbim sana hayırlı doğumlar nasip eylesin.meleğinin kilosuda iyi sitres yapma

dert ettigin şeye bak bende 2. kilo 250 gr dogmuşum alahıma şükür gayette saglıklıyım doktorun saglıklı diyosaa dogduktan sonra toparlarr mankenn gibi kız olcak daha neee anesiiii benim kuzenim dogum yaptı ki,lolu diyee kuveze aldılarr 5 kilo dgurdu nefes problemi oldu saglıklı olsun 2 kilo dogsun bende 33 haftamdayım geçen hafta 1.800 dü kilosu ane babanın yapısıylada alakalı oluyo burda arkadaşların tavsiyeleri oluyo onları okuu pekmezz hurma kil oaldırıyo diyolarr bebege bol bol yee saglıkla kucagına al bebişini

sağlıklı olsunda kiloyu nasıl olsa alır.
yeğenim 7 aylık 1700 gram doğdu ama maşallah şimdi yaşıtlarından daha büyük gösteriyor.
hemde kısa sürede arayı kapatmıştı 1 yaşına geldiğinde topaçmı topaçtı.ha şu anda 12 yaşında maşallahı var.
sen hiç üzme kendini hem 2500 doğacak bebek için güzel bir kilo...

ben kendim de o kilo civarinda dogmusum zaten. merak etme az kiloda doganlr sonrasinda daha cabuk kilo aliyorlar.saglik sorunu yoksa problem yok canim

Bebeğinin kilosunu düşünme bence sağlıklıysa hiçbir sıkıntı yaşamazsın hem doğduktan sonra çabuk toparlanır bebeğin ben çevremde çok tanık oldum neler var neler. Ben 1 kg doğmuşum şimdi maşallahım varkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

benim de oğlum 2600 doğmuştu çok küçük gelmişti bana da ama 1 ay sonra kontrole götrüdüğümde oğlumu doktor bile inanamamıştı bu o çocuk mu gerçekten diye. ben o istedikçe emzirmiştim ve doktor anne sütü ile o şekilde kilo aldığına bile zor inandı bir kaç kez sormuştu sadece anne sütü veriyorsun gerçekten demi diye. Kilosu az doğması sıkıntı değil dert etme kendine. Hayırlısı ile gül kokulu meleğini alırsın inş kucağına.

canım benım hıc uzme kendını bende cok uzmustum kendımı 1ay öncesıne kadar dr bana 2kılo 200anca olcak demıstı plesantamdan dolayı tam beslenememıs 37.haftamda suyum azalınca aldılar ve 2.800 dogdu dr bıle sasırdı bebegımın 40 daha cıkmadı 4kılo 200gram hemen toparlandı uzme kendını saglıklı olsun yapman gereken sık sık emzırmek canım

37+5 günlük hamileyim kızım şuan 2350 gram 21 mayısta sezeryan olucam kısmetse 2500 ancak doğar dedi dr. sağlıklı herşeyi normal diyo ama gelde bana anlat tansiyonum biraz yüksek ona bağlıyo durumu ne olur dua edin bebeğim sağlıklı olsun....

benim arkadasımın bebeklerı 2.500 gr dogdu ama MAŞAALLAH 40 cıkmadan dıger kilolu bebeklere yaklasıyorlar.. zayıf doganlar daha cabuk toparlıyormus..
ALLAHIM kurtarsın.. cümlemizi saglıkla

Arkadaşlar içimi rahatlattınız çok sağolun son 5 günüm yarında kontrolüm var bakalım ne olmuş

dert etme canım; sağlıklı olsunlar da artık doğduklarında dombili yaparız bu bebişleri inşallah:emir_bebek:
ama benim dr'um bana da bebişimin kilosunun azıcık yavas gittiğini söyledi.
gece yatmadan yarım saat önce muzlu ballı süt içip daha ziyade sol tarafıma yatmamı tavsiye etti kilo alması için.
birde günde 3-4 tane hurma yiyorum ben.
sende kalan zamanında bu gibi şeyler deneyebilirsin canım:ecrin_bebek:

Back
X