Denedim çıkmadı maalesef bebek ya çok da cildini tahriş etmek istemiyorum açıkçasıSiz rujunuzu neyle cıkarıyorsanız onla cıkar. Makyaj temizleme suyunu pamuğa döküp silin sonra yüzünü yıkayın cocugunuzun. Makyaj temizleme köpüğü, yağı vsde olur.
Gülün çünkü bende güldümahjsjdjdAy güldüm istemeden, Adidas montum karikatürü gibi olmuş:)
Sahi siz sürünce neyle çıkarıyorsunuz?
Tamam uzun süre kalıcı ruj ama illâ ki çıkıyor. Mecburen makyaj temizleme sütü, yağı, micheller suyu vs kullanabilirsiniz. Cildi tahriş olmasın diye de nemlendirebilirsiniz sonrasında.
Etkilemedi bileMakyaj temizleyici?
Cogzel surmusArkadaşlar help mi nasıl çıkar bu
İlk etapta direk duşa soktum ama mümkün değil çıkmadı cildi de tahriş olmasın dedim sonra aklıma krem geldi kremle pamuğa döküp denedim çıktı hemenCogzel surmusilik suyla dus aldirsan bol bol kopurtsen? Makyak temizleme urunleri surulurmu bebege bilemedim
Aynı karikatür geldi benim de aklıma :))))Ay güldüm istemeden, Adidas montum karikatürü gibi olmuş:)
Sahi siz sürünce neyle çıkarıyorsunuz?
Tamam uzun süre kalıcı ruj ama illâ ki çıkıyor. Mecburen makyaj temizleme sütü, yağı, micheller suyu vs kullanabilirsiniz. Cildi tahriş olmasın diye de nemlendirebilirsiniz sonrasında.
Yanlış anlaşılmasın ben çocuğa gülmedim, sizin tanımlamanıza güldüm daha doğrusu bana bir karikatürü anımsattı, onu belirtmek isterimGülün çünkü bende güldümahjsjdjd
Ya teşekkür ederim akıl sağlığımı yitirmemek için sakin kalma metotları uyguluyorum agsjdjjdfYanlış anlaşılmasın ben çocuğa gülmedim, sizin tanımlamanıza güldüm daha doğrusu bana bir karikatürü anımsattı, onu belirtmek isterim
Gözün kapalı alabilirsin baya kalıcıGerçekten çıkmayan ruj olarak alabiliriz o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?