hanımlar yardımınıza ihtiyacım var.. evet doğru okudunuz kızım 1 yaşında 7 kilo.....çok iştahsız ek gıdayı reddediyor... süt içmiyor sadece beni eöiyor.. zar zor yarım kase mama yada çorba yedirebiliorum ouda yanımda en az 3 kişi olucakta dikkatini dağıtıp ağzını açması için... 3 doktora getirdim. iştah şurubu verip gönderiyolsr... çok üzülüyorum gören 5 aylık zannediyor... lütfen yardım edin .. benim gibi olanlar varmı aranızda....
hanımlar yardımınıza ihtiyacım var.. evet doğru okudunuz kızım 1 yaşında 7 kilo.....çok iştahsız ek gıdayı reddediyor... süt içmiyor sadece beni eöiyor.. zar zor yarım kase mama yada çorba yedirebiliorum ouda yanımda en az 3 kişi olucakta dikkatini dağıtıp ağzını açması için... 3 doktora getirdim. iştah şurubu verip gönderiyolsr... çok üzülüyorum gören 5 aylık zannediyor... lütfen yardım edin .. benim gibi olanlar varmı aranızda....
merhaba leydim84 suanda benim kızımda 1 yasında ve 7 kilo bende hicbir çözüm bulamadım.kızınız büyümüştür çkktaan lütfen bana cvp yazın yardımınıza ihtiyacım varhanımlar yardımınıza ihtiyacım var.. evet doğru okudunuz kızım 1 yaşında 7 kilo.....çok iştahsız ek gıdayı reddediyor... süt içmiyor sadece beni eöiyor.. zar zor yarım kase mama yada çorba yedirebiliorum ouda yanımda en az 3 kişi olucakta dikkatini dağıtıp ağzını açması için... 3 doktora getirdim. iştah şurubu verip gönderiyolsr... çok üzülüyorum gören 5 aylık zannediyor... lütfen yardım edin .. benim gibi olanlar varmı aranızda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?