Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıllık barındırmayan tatlı bir kahve arayanlara

merays

][\\//][€L#€][\\//][
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
166
0
46
35
İzmir
merhaba kızlar kızıllık olmayan tatlı bir kahve arıyorsanız palette 7 numara boyadım şöyle oldu sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum istediğim renk ve önceki rengimi de koyuyorum

Eklentiler

• $GFRH.JPG
    40,2 KB · Görüntüleme: 402
  • $jennifer-lopez.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 345
  • $Fotoðraf0716.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 880
alttaki eski rengi sanırım
yenisi çok güzel olmuş çok doğal bi renk istediğin renkle de aynı tonlar
güle güle kullan

alttaki eski rengi sanırım
yenisi çok güzel olmuş çok doğal bi renk istediğin renkle de aynı tonlar
güle güle kullan

ewt alttaki yani sarı olan eski halim şimdiki renk çok doğal duruyo herkes kendi saç rengin gibi diyo :)

canım aynısını bende istiyorum:)ama benim saçım kendi rengi şu renk bak yardımcı ol lütenEki Görüntüle 297079

nasıl yapıcam açmam gerekiyor galiba:/(

AŞIKKKKKKKKKKK OLDUM SAÇINA YA((((((((((((((((((((8

Son düzenleme:

cnm diplerim kendi rengimdi benim kendi rengim şöyle diplerimde uçlara göre çok az kızıllık var ama sende böyle olacağını sanmıyorum benim daha koyu çünkü ama diplerim de hemen hemen aynı duruyo

canım sen açtrıdın değilmi sarı yaptılar daha sonra igorayı vurudular saçına mükemmel ya ...

evde kendim açtım sonra 10.01 paletteye boyadım ondan sıkılınca palette 7 boyadım böyle oldu kuaföre gitmem gittigime pişman ediyolar çünkü kendi işimi kendim hallediyorum

kıyamam ya ne güzel açmışsın bravo sana 2 renk olmamış tam sarı olmuş benim saçımın öz rengi siyahtan döndüğü için hep turuncuya bakıyor ondan zorlanıyorum o halde canım palette saçıma alerji yapıyor başımda egzama varda. loreal 10.0 ile 7.13 karıştırsam sanırım bu renk çıkar veya 8.13 sence.

kızıllık oluşuyorsa o zaman küllü renk al cnm kızıllığı alıyo küllü renkler 10.01 küllü renk mesela aslında benimki biraz şanş elime geçeni alıyorum boyalar hakkında pek bilgim yok her aldıgım boya da maşallah güzel tutuyo :)

o saçının renginin güzelliğinden benimkini görsen ne boyasak kırmızı çıkıyor sonunda böyle bişey olmaz ya gerçekten çok ilginç saçın yapısı işte:) tamam canım boyayaınca koyacağım:)teşekkür ederim saçlarına bayıldım yaaaaaaaaaaaaa süper süper:)nazar değmesin

umarım istediğin gibi olur cnm saç rengin boyayınca mutlaka resmini koy merak ederim :) beğenmene çok sevindim çok :)

çok güzel olmuş güle güle kullan.yeni mi boyadın canım daha açılır rengi zemin açık çünkü

tamam canım koyarım ben yeni siyahtan döndüm kendim biraz bekleticem sonra başlıyacağım :) sende o rengi kaybetme:) birde sana bir renk önerceğim ben çok beğendim senin içinde olur bende yapabilirim bu iki renkten bir rengide yaptırabilirim en son seçim tabi bu renklerde süper ara renkler harika

2.resim çok güzel açık külü kumralla 7.0 kumralı karıştırmışlar galiba

Son düzenleme:
çok güzel olmuş güle güle kullan.yeni mi boyadın canım daha açılır rengi zemin açık çünkü
ewt cnm yeni boyadım bence de açılır rengi ama çok açılmasa benim için daha iyi sevdim çünkü bu rengi

aynen 2. resimdeki renk çok güzel

canım sana soracaktım unuttum:) saçını 10.0 la boyadığında uçlarındanmı başladın boyamaya uçlarından diplere doğru değilmi canım en son diplere vurmam gerekiyor sanırım öylemi boyadın.

canım sana soracaktım unuttum:) saçını 10.0 la boyadığında uçlarındanmı başladın boyamaya uçlarından diplere doğru değilmi canım en son diplere vurmam gerekiyor sanırım öylemi boyadın.

aynen cnm saçım ın uçlarından başlayıp diplere doğru devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…