Saç Rengi ve Saç Boyama Kizilligi yok etmek icin !

ssevcann

angelofice
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
855
32
98
- Yurtdışı
Bugun,resmen kendimi astim.Hala inanamiyorum.Sacimi 2 kere boyadim su kizilliklari gidermek icin.En son kullu kumrala boyadim,8.1,ama pek fayda etmedi.Sacimi actirdiktan sonra kadin kizillik olan bir kahveye boyamasaydi bunlari cekmek zorunda kalmayacaktim...Ne yapmaliyim simdi,insallah yardim eden biri cikar,ne yapacagimi saasirdim.:2:

ne renge boyarsan boya aktıkca kızıllar cıkcak altından cunku ben 2 sene kızıl kullandım bılıorum.bence koyu kumral boya kendı saclarını uzat oyeterınce uzadıktan sonra kestır ve kendı sacın uzerınde oyna.kızılın ustune hıc bı renk duzgun tutmaz we aktıkca kızıl ortaya cıkacaktır

ben kızıl saçlı birisinin kumrala döndüğüne şahit olmuştum. kuaför kızıl saçın üzerine boya akıtıcı kullandı ve arkasından çirkin bir sarıya dönen rengi açık kumrala boyadı. aa unutmadan bu işlemi yaptıran bayanın saçları kızıl renk olmadan önce sarı röfleymiş.İyi bir kuaföre danışırsan seni bu kabustan kurtarır

Tesekkur ederim...Kuafore gitmek istemiyorum cunku burda cok pahali gercekten (y,disinda yasiyorum) Sac rengim kizil degil,tuhaf bir renk oldu biraz,sari,kizil yansimali bir kahve gibi.Ama ben kizillik olmasin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…