hyr cnm renk matlasir yine akmaz kullanimi cok igrenc devamli bkim istiyorilk boyadığım için 1 ay sonra kusar diye tahmin ediyordum tutmaz diye
Bnm kizil sacc yuzunden cekmedigim kalmadi yanlis secim yapmissin bnm gibi sendeEvet saçlarım belime kadar
Bnce cok guzel olns size tam rengiz yanihyr cnm renk matlasir yine akmaz kullanimi cok igrenc devamli bkim istiyor
Teşekkür ederim ama suan hamile oldugum icin o kdr keskin donusler yapamiyorumBnce cok guzel olns size tam rengiz yani
Tbi bosvern once saglık hayırlısıyla alırsın kucagına insallah bebisini :)Teşekkür ederim ama suan hamile oldugum icin o kdr keskin donusler yapamiyorum
O bitz zmn alir cnm sabretTek isteğim doğal saç rengime dönmek boyasız, boyaya tövbe ettim..
Amin insallah tesekkur ederimTbi bosvern once saglık hayırlısıyla alırsın kucagına insallah bebisini :)
Kepek şampuanı gayette akatır kızıl solar cok cabuk akar sonra siyaha boyarsın abartmıslarTek isteğim doğal saç rengime dönmek boyasız, boyaya tövbe ettim..
Uzun sure kizil kullanan insalrin abartmasi olmuyor diye dusunuyorum iyi aksamlarKepek şampuanı gayette akatır kızıl solar cok cabuk akar sonra siyaha boyarsın abartmıslar
2 gündür beyaz sabunla yıkıyorum diplerim siyah şu an, kepek problemim olmadığı için şampuanı almaya korktum açıkçası.. çabuk akar mı bilemiyorum iyice dertlendimKepek şampuanı gayette akatır kızıl solar cok cabuk akar sonra siyaha boyarsın abartmıslar
byaz sabunda kepek yapıp saç derisini kurutur ikisi aynı yol head shoulders al resmen boyayı söküp atıyor2 gündür beyaz sabunla yıkıyorum diplerim siyah şu an, kepek problemim olmadığı için şampuanı almaya korktum açıkçası.. çabuk akar mı bilemiyorum iyice dertlendim
Merhaba cevap yazamadım kusura bakmayın, sizin dediğiniz gibi head shoulders aldım ama yanlışlıkla saç kremi ve şampuan ikisi bir arada almışım. Bugün kullandım bir fark göremedimbyaz sabunda kepek yapıp saç derisini kurutur ikisi aynı yol head shoulders al resmen boyayı söküp atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?