Saç Rengi ve Saç Boyama kızıldan nasıl kurtulurum

kızılı en iyi küllü kumral kapatır..alttan çıkar biraz ama ikinci boyadan sonra kapanır,kahve de de yıkandıkça alttan kızlı çıkar.

benim arkadaşımın annesininde saçları kızıldı baya bi uğraştı kızıldan kurtulmak içinCADIARZU

ama sonunda kurtuldu tabi ama uzun sürdü ko9lay kolay kurtulamıyosun kızıldan benimde hiç sevmediğim bir renk kızıl lmaz:

sende kurtulursun inşallah kaydirigubbakcemile5

canım paltte yoğun açıcı var onunla açıp istediğin renge boyayabilirsin. ama evde kendim yapamam diyosan kuaförde saç rengini açtırabilirsin. bende düşünüyorum ama tam olarak hangi renk istediğime karar veremiyorum kahve yada kumral düşünüyorum. saçlarım akmış kzıl canım benimde.

kızılı açınca sarı oluyomuki?? bn saçmı kahve yapmştm ama altnda kzıl vardı anca geri geldi kzıl:S:Sakannehir

off anam off bu kızıl çok zor bırakıyor kurbanının yakasını..kaydirigubbakcemile
hanımlar benim aylarımı aldı kurtulmak tabi ben saçlarımı yıpratmadan yavaş yavaş yapmak istedim ama olmuyor kesinlikle bu tip işlemler kuaförde yapılmalı onlar istediğin rengi tek seferde yapabiliyor sositososito

benim kendi saçlarım koyu kumral bir ara koyu sarı yaptım turuncu bir renk oldu sonra tekrar kendi rengime dönmek için garnier color naturals koyu kumral boyadım daha sonra arkadaşlarımın ısrarı üzerine palette deluxe şarap kızılına boyadım.güzel bir renk oldu aslında bana da yakıştı ama ben alışamadım ve kızıldan nasıl dönebileceğimi araştırmaya başladım. ne yazık ki dönmek çok zormuş.saçımı boyadıktan iki gün sonra beyaz sabunla yıkamaya başladım.1,5 ay boyunca saçımı beyaz sabunla ve kepek şapuanıyla yıkadım.bu 1,5 ayın sonunda saçlarımı loreal excellence 6.1 küllü koyu kumrala boyadım fakat hiçbir değişiklik olmadı saçım hala kızıldı.teyzem bana nevacolor saç boyasını önerdi ama ben çok ucuz olduğu için pek güvenemedim.lorealle boyadıktan iki gün sonra artık bu kızıllardan kurtulmak istediğim için bir deniyim ne olabilir ki dedim ve gidip nevacolor 6.1 küllü koyu kumral tüp boya aldım ve sadece 3.25TL ödedim(oksidasyon kremi ve eldiven dahil).Akşamda saçımı boyadım ve kızılı büyük oranda kapattı tabi ki hala kızıl yansımalar var ama ikinci boyamada onlarda tamamen kapanır.herhangi bir yıpranma da olmadı ayrıca lorealle boyadığımda diplerde farklı renk olmuştu ama şu an saçımın her yeri aynı renk.İlk başlarda koyu kumral çok koyu gelebilir ama daha önce koyu kumrala boyadığım için şunu söyleyebilirim hem gözünüz alışıyor hem de renk daha sonra açılıyor.

kendi kurtuluş reçetemi yazıyorum :130:

5 yıl kadar kızıl gezdim. kendi saçım koyu kestane. 2 kez palette, koleston gibi markaların koyu kestane tonlarında boyadım fakat kapatmadı tamamen. en sonunda gittim kuaföre saçımın kendi rengine yakın en koyu kahvesine boyattım. o günden sonra da bir daha boya sürmedim. 2 yılı geçti saçlarımın uçlarında az bir kısım dışında kızıl yok. onları da uzadıkça kestiriyorum.

ama şimdi de beyazlarım çoğaldı

7-8 yıl kızıl gezdim kızılın her tonunu denedim bana çok yakışıyor ama bi zaman sonra sıkılıyor insan
önce küllü kumral ile kapatırım diye 2 kez 1 ay ara ile boyadım ama dipler hariç yine kızıldım
hiç etki etmiyor
geçen ay hair plus açıcı ile 2 kez bakıra kadar açtım saçımı sonra pallette 9.1 ile küllü kumralı karıştırıp boyadım
şu an karamele yakın bir ton saçlarım kızıllık gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…