benim kendi saçlarım koyu kumral bir ara koyu sarı yaptım turuncu bir renk oldu sonra tekrar kendi rengime dönmek için garnier color naturals koyu kumral boyadım daha sonra arkadaşlarımın ısrarı üzerine palette deluxe şarap kızılına boyadım.güzel bir renk oldu aslında bana da yakıştı ama ben alışamadım ve kızıldan nasıl dönebileceğimi araştırmaya başladım. ne yazık ki dönmek çok zormuş.saçımı boyadıktan iki gün sonra beyaz sabunla yıkamaya başladım.1,5 ay boyunca saçımı beyaz sabunla ve kepek şapuanıyla yıkadım.bu 1,5 ayın sonunda saçlarımı loreal excellence 6.1 küllü koyu kumrala boyadım fakat hiçbir değişiklik olmadı saçım hala kızıldı.teyzem bana nevacolor saç boyasını önerdi ama ben çok ucuz olduğu için pek güvenemedim.lorealle boyadıktan iki gün sonra artık bu kızıllardan kurtulmak istediğim için bir deniyim ne olabilir ki dedim ve gidip nevacolor 6.1 küllü koyu kumral tüp boya aldım ve sadece 3.25TL ödedim(oksidasyon kremi ve eldiven dahil).Akşamda saçımı boyadım ve kızılı büyük oranda kapattı tabi ki hala kızıl yansımalar var ama ikinci boyamada onlarda tamamen kapanır.herhangi bir yıpranma da olmadı ayrıca lorealle boyadığımda diplerde farklı renk olmuştu ama şu an saçımın her yeri aynı renk.İlk başlarda koyu kumral çok koyu gelebilir ama daha önce koyu kumrala boyadığım için şunu söyleyebilirim hem gözünüz alışıyor hem de renk daha sonra açılıyor.