Saç Rengi ve Saç Boyama kızıldan kurtulmak istiyorum ..nasılll ?

ferida

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
920
9
0
İstanbul
yıllardır saçım kızıldı artık kızıl istemiyorum ... en son kahveye boyadım kızıl epey kapandı ama tam gitmedi ..şimdi çikolata kahvesi boyasam kızıl kapanır mı ?yada kapanması için hangi boyayı kullanmalıyım ?

Ah şu kızıl ve bakırlar bende kurtulamadım hala..bir ara kızıldı benimde üzerine siyah yapmama rağmen hala kızıl yansımalar çıkıyordu öyle illet bişey. ama küllü renklerin kızılı kapattığını söylüyorlar hiç denemedim ben. Küllü kahve saç boyası var sanırım bi bak istersen canım..yöntemi bulursan bende öğrenmek isterim

ben bugun çok açık kumral ve gümüş grisi renkle saçımdaki kızıllıklardan kurtulmayı denicem eğer işe yararsa haber veririm canım :)

ben bugun çok açık kumral ve gümüş grisi renkle saçımdaki kızıllıklardan kurtulmayı denicem eğer işe yararsa haber veririm canım :)

açık kumralla kapatabilirmisin ki ?ben küllü kumralla kızılsız bir kahveyi karıştırıp boyadım sonuç fos .. bordo gibi oldu babanemin saç rengi gibi ... sinir oluyorum yaa artık kızıl gözükmekten ...

bi önceki boyamam da koyu kumral boyadım çok koyu oldu yinede kapanmadı tam simdi bi ton kadar açıp gümüş grisiyle de kızıllıktan kurtulmak istiyorum

bu arada boya saçımda bekliyorum şuanda nevacolorla boyadım ve saç diplerim acayip yandı çok ağır bi kokusu var genzimi bile yaktı gözümden yaş geldi resmen bi daha nevacolor mı asla !

bin pişman oldum yaa kızıl yaptığıma ... bide kahveye boyadıkça kapanıcağı yere patlıcan moruna dönüyor babannem gibi .. kuaförde silme işlemi yapılıyormuş korkuyorum yıpranmasın diye uzun saçlarım ve kısa saçı sevmiyorum ..

benim kısa oldugu için hiç acımıyorum saçlarıma eğer kötü olursa kestiririm kısacık diyorm uzasa bende gözüm gibi bakarım bu arada saçımı yıkadım kurumasını bekliyorum resmini çekip buraya koyucam :)

evet eklersen sevinirim bakarız ... benim uzun canım bayağı kısa saç gitmiyor bana pek ...

evet eklersen sevinirim bakarız ... benim uzun canım bayağı kısa saç gitmiyor bana pek ...

Benim saçlarımın kuruduktan sonra aldıgı renk budur canım :) flaşlı olarak çekildiğinde yine bi kızıllık var ama genel anlamda gitti diyebilirim :)

Diğer konudaki arkadaşa da söyledim canım .
Beyaz sabun ile güzeeeeeeeelce akıt . Diplerin felan gelsin o kızıl iyice açılsın aksın.
Küllü bir renge boya.
Bir kaç boyamada hallolur

Çıkolata kahvede kızıllık var o hiç olmaz. Hangi renk istiyorsan ona göre boyaman lazım. Küllü boyalar da ilk seferde kapatmaz..

Bende arkadaşın dediği gibi ilk önce beyaz sabunla yıkadım hemen hemen her yıkamada daha sonra küllü boyadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…