Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bugun çok açık kumral ve gümüş grisi renkle saçımdaki kızıllıklardan kurtulmayı denicem eğer işe yararsa haber veririm canım :)
açık kumralla kapatabilirmisin ki ?ben küllü kumralla kızılsız bir kahveyi karıştırıp boyadım sonuç fos .. bordo gibi oldu babanemin saç rengi gibi ... sinir oluyorum yaa artık kızıl gözükmekten ...
Ah şu kızıl ve bakırlar bende kurtulamadım hala..bir ara kızıldı benimde üzerine siyah yapmama rağmen hala kızıl yansımalar çıkıyordu öyle illet bişey. ama küllü renklerin kızılı kapattığını söylüyorlar hiç denemedim ben. Küllü kahve saç boyası var sanırım bi bak istersen canım..yöntemi bulursan bende öğrenmek isterim
bin pişman oldum yaa kızıl yaptığıma ... bide kahveye boyadıkça kapanıcağı yere patlıcan moruna dönüyor babannem gibi .. kuaförde silme işlemi yapılıyormuş korkuyorum yıpranmasın diye uzun saçlarım ve kısa saçı sevmiyorum ..
benim kısa oldugu için hiç acımıyorum saçlarıma eğer kötü olursa kestiririm kısacık diyorm uzasa bende gözüm gibi bakarım bu arada saçımı yıkadım kurumasını bekliyorum resmini çekip buraya koyucam :)
Eki Görüntüle 619928
Benim saçlarımın kuruduktan sonra aldıgı renk budur canım :) flaşlı olarak çekildiğinde yine bi kızıllık var ama genel anlamda gitti diyebilirim :)
hmm iyi kapanmış .. şimdi hangi numara hangi marka kullandım yazar mısın şeker
ilk boyamada selective 6.1 ikinci de selective 6.1le nevacolor 9.1 karıştırdm canım az da gümüş koydum.
anladım canım kapanmış gibi resimde gördüğüm kadarıyla
tam anlamıyla kapanmadı aslında flaşlı resim çekince yine bi bakır yansıma var
yakından nasıl gözüküor yinede bayağı kapanmış bence