Seda♥Recep;1752758 .!.:kolestonda çikolata kahvesini seçmiştim ellerinde yoktu schwarzkopf sıcak çikolata kahvesini seçtim onu boyadım hayır hiç kusmadı çok güzel durdu. sakın siyah yapma siyahı açamazsın ben daha yeni yaptım ve kapattı hatta akşama eşim gelince saçımın resmini çekip koyarım bakarsın kızıldan eser kalmadı..
bende kolestonla donuyorum kizildan kagveye. dogru kahve tonunu secersen icinde kizil barindirmayan 2 seferde kizildan kurtulursun.
Seda♥Recep;1754317 .!.:ÇİKOLATA KAHVE 6/7
bununla boya hemen kapatır..
cnm geçen sene önce bakır sonra kızıl kullandım ve yaz sonu çıldırma aşamasındaydım,hem akması,hem solması yüzünden!3 haftada bir boyatır hale gelmiştim.Birden esti markete gittim ve koyu kahve wella boya aldım (3-10)ve hayatım kurtuldu!Yıkadıkça altlardan kızıl ışıltılar çıktı,2 ay sonra bi boya daha ve süper sonuç!Hem natürel,hem zahmetsiz,pırıl pırıl saçlar.Bi de en az 5 yaş küçük gösteriyo,hiç vakit kaybetme bence :))
bence 7/77, 6/7, 5 olabilir renkler. ama bende kustu kizil. altinda da sari vardi ustune kizil. eger benim gibi sariya dogru doneceksen acik kahveye boya. sahsen bundan sonra acık kahveye boyayacagim. sonra da ver elini sari
tabi tabi. ben koyu kahveye boyadim onun akmasini bekliyorum. sen direkt koyu kahveye boyamalisin.
evet bende senelerdir kızıl kullandım çok güzel ama çok çabuk akıyor şimdi simsiyah boyadım gerçek saçımda siyah olduğu için çok yakıştı ama sende koyu kestane yap ve yavaş yavaş aç saçını açık istiyorsan kuaförde çalıştım 5 yıl genelde öyle yapıyorlardı.
canım sen küsüratı olmayan numaralardan seç kahveyi.
Yani3/0 4/0 5/0 olsun
çünkü bunlarda kızıllık falan olmuyomuş daha iyi kapatıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?