Niloya444 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2020 2.643 1.738 53 27 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elwing6 #21 Elwing6 .!.: Koleston 5.0 acik kahve Ama aklimda garnier 4 ve 5i karistrmak vardi garnier yoktu gratiste o daha dogal ve acik olmus youtubeda izlemstim aklijizda olsn :) Genişletmek için tıkla... baya doğal duruyor saçınız bende yakın zamanda boyamayı planlıyorum ama evde yapamam çünkü saçım 3 renk oldu resmen ombreden dolayı
Elwing6 .!.: Koleston 5.0 acik kahve Ama aklimda garnier 4 ve 5i karistrmak vardi garnier yoktu gratiste o daha dogal ve acik olmus youtubeda izlemstim aklijizda olsn :) Genişletmek için tıkla... baya doğal duruyor saçınız bende yakın zamanda boyamayı planlıyorum ama evde yapamam çünkü saçım 3 renk oldu resmen ombreden dolayı
E Elwing6 "Cok üret,az tüket,basit yaşa" Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ocak 2019 4.874 8.221 108 27 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elwing6 #22 Gamze444 .!.: baya doğal duruyor saçınız bende yakın zamanda boyamayı planlıyorum ama evde yapamam çünkü saçım 3 renk oldu resmen ombreden dolayı Genişletmek için tıkla... Sizde icinize sinen renge kavusursunuz insallah :)))
Gamze444 .!.: baya doğal duruyor saçınız bende yakın zamanda boyamayı planlıyorum ama evde yapamam çünkü saçım 3 renk oldu resmen ombreden dolayı Genişletmek için tıkla... Sizde icinize sinen renge kavusursunuz insallah :)))
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 27 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Elwing6 #23 Elwing6 .!.: Kizil yansimalar kaldi ama seviyorum boyle yansimayi:) Niloya444 Genişletmek için tıkla... Koyu olmuş baya zaten çikolata kahve çok koyu bir ton egerki içinize sindi sevindim yansımalar kalmış evet ama çokta dert yapicak bir yansıma değil fotoda gördüğüm kadarı ile iyigunlerde kullanın
Elwing6 .!.: Kizil yansimalar kaldi ama seviyorum boyle yansimayi:) Niloya444 Genişletmek için tıkla... Koyu olmuş baya zaten çikolata kahve çok koyu bir ton egerki içinize sindi sevindim yansımalar kalmış evet ama çokta dert yapicak bir yansıma değil fotoda gördüğüm kadarı ile iyigunlerde kullanın