Cok solgun gosterdi sanki aslnda esimde dahil herkes cok begendi bir ben alisamadimNeden sevmediniz? Aslında çilleriniz de var tam kızıl insanısınız.
Bakır tonları özellikle çok yakışacaktır. Bence esas koyu saç pişmanlıktır. :)Cok solgun gosterdi sanki aslnda esimde dahil herkes cok begendi bir ben alisamadim
bence renk çok güzel duruyorMerhabalar sacimin alt rengi kendi rengim kizila boyatmistim 1 2 hafta oldu altlar akti ama diplet baya kizil..cikolata kahveye boyasam nasil olur var mi boyayan ? Palette guzel kapatiyormus hep loreal boyamistim..suan hal budur :) boyasam sanki tutat gibi geliyor ama
Bu rengi bozmazdim ben..cok yakısmıs cikolata kahve cok koyu düser bozmayın hiccMerhabalar sacimin alt rengi kendi rengim kizila boyatmistim 1 2 hafta oldu altlar akti ama diplet baya kizil..cikolata kahveye boyasam nasil olur var mi boyayan ? Palette guzel kapatiyormus hep loreal boyamistim..suan hal budur :) boyasam sanki tutat gibi geliyor ama
Ya koyu degilde aslnda icinde kizillik olan cikolata kahveler kullaniyordum hep onlari yakistiriyordum ondan cesaret alarak yaptm kizilBakır tonları özellikle çok yakışacaktır. Bence esas koyu saç pişmanlıktır. :)
Bu rengi bozmazdim ben..cok yakısmıs cikolata kahve cok koyu düser bozmayın hicc
Ah kizlar tesekkur ederik vazgecireceksiniz beni :) ama ben kendimi kotu hissettim yaBende çok yakistirdim ben beyaz tenliyim çillerim var platin saçım şuan bir ara bakır yapmıştım herkes çok beğendi ama ben tabi platine döndüm hala bazen resimlerime bakıyorum bakır hallerime
Kızıl akıyor çok çabuk benimde akmisti benim boyadigimda altı gri platindi tepem pembe uçlarım altın sarısı olmuştu tekrar açıcı vurduğumda çikolata kahve çok koyu olabilir rengi sorun olmazsa boya canimAh kizlar tesekkur ederik vazgecireceksiniz beni :) ama ben kendimi kotu hissettim yasolgun sanki yuzum kaslarimida acti bir de dipler daha acik sanki uclar akti zaten.suan cikolata kahve mi duz kahveye mi boyasam bilemiyorum deneme yanilmayla gorecegiz.hayir bir de o kadr para bayildim kuafore.. 1haftalikmis seruvenimiz
Boyadim kizlar koleston 5.0 acik kahve heyecanla bekliyorm suan hahahahKızıl akıyor çok çabuk benimde akmisti benim boyadigimda altı gri platindi tepem pembe uçlarım altın sarısı olmuştu tekrar açıcı vurduğumda çikolata kahve çok koyu olabilir rengi sorun olmazsa boya canim
Sonucuduna at bakayım çok merak ettim şekerim umarım içine sinen bir renk olurBoyadim kizlar koleston 5.0 acik kahve heyecanla bekliyorm suan hahahah
sonucu atarmısınız merak ettim nasıl kıydınız o saçlaraBoyadim kizlar koleston 5.0 acik kahve heyecanla bekliyorm suan hahahah
Kizil yansimalar kaldi ama seviyorum boyle yansimayi:)Sonucuduna at bakayım çok merak ettim şekerim umarım içine sinen bir renk olur
Yaaa boyle daha icime sindisonucu atarmısınız merak ettim nasıl kıydınız o saçlara
şimdikinin resmi var mıYaaa boyle daha icime sindigratisteki kadinda cok guzel fln dese de ben sanirim koyu renklerle daha iyi hissediyorm kendimi
Yukledim canimşimdikinin resmi var mı
Koleston 5.0 acik kahveBu renkte iyi olmuş tam olarak hangi renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?