Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıla boyayacağım, kızılda uzmanlar tonu bulmama yardım eder misiniz?

sanki bu renkde yakın ama sarının ustune istedigin renk hemen tutmayabilir cunku altaki renk acık oldugu icin ustune yaptıgın kızıl cok acık bir renk oluyor ikincide tutturabilirsin ancak

Son düzenleme:

sanki bu renkde yakın ama sarının ustune istedigin renk hemen tutmayabilir cunku altaki renk acık oldugu icin ustune yaptıgın kızıl cok acık bir renk oluyor ikincide tutturabilirsin ancak

biri 6-88 biri 6-89 palette de numaralar ne anlama geliyolar acaba ona göre karar verirdim. Senin attığın ton da çok yakın gerçekten. Bana da peruğu denediğim yer soluk olur ilk boyamada 2-3 te rengi tam verir dedi haklısın.

6.89 da 8 kızıl yansıma, 9 da mor yansıma oluyor. yani kızıl ve morun karışımı bir renk. 6.88 ise yoğun kızıl oluyor. yakışır mı yakışmaz mı bilemem ama genelde gençlere kızılı yakıştırmıyorum ben

benim saçım sarı ve bizzat peruktan denedim. çok beğendim ve yakıştırdım. Numara blgileriniz için de çok teşekkürler kesinlkle 6-89 o zaman. Çünkü benim denediğim perukta da mor yansıma vardı. Fotorafta ne kadar belli olmasa da =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…