işte budur benim rengimm..
KIRMIZI MENEKŞE
Elde edilmesi en zor tonlardan biri olan bu cesur renk, kişiye doğal bir bronzluk ve karakteristik bir görünüm sağlayabilir. O’Connor, “Kuaförünüzden saçınıza kontrast sağlayacak ve bir doku verecek olan kırmızı röfleler isteyerek bu görünümden maksimum verim alabilirsiniz.” diye açıklıyor.
geçenlerde şu çilek sarısı düşündüüm kendimde. sarıdan dönsemmi dedim. ama çevreden hayırrr diye sesler geldi. ama biir an dellenip yapabilirim
ahh Oky tam bu renkleri araştırıyordum iç sesimi mi duydun...
geçenlerde şu çilek sarısı düşündüüm kendimde. sarıdan dönsemmi dedim. ama çevreden hayırrr diye sesler geldi. ama biir an dellenip yapabilirim
bir kaç renk karıştırıyorlar ona. bilmek lazımAçık tenlisin yakışır bence...
Tarçın bakırı da diyorlar bu renklere, sağdaki pembe alt tonlu soluk ten demiş ya o bana daha çok gidebilir. Kafayı bozdum yaptırcam iyi bir kuaför bulursam...
Ya da evde boya alıp yapsam tutar mı ki ?
Nevacolor ve Palette de bu renkleri buldum ama bilemiyorum...
Senin gibi açık bir tene sahip olsaydım çok daha cesur renkleri yapardım ama bana uyan sanırım bu. :)
ORTA BAKIR
O’Connor’a göre az bakım gerektiren bakır alt tonlu sıcak kahve içeren bu renk, çilli, soluk, orta ve koyu tenlere sahip kişilerde muhteşem görünecektir.
olur bencede hayyal. renkte çok hoşSenin gibi açık bir tene sahip olsaydım çok daha cesur renkleri yapardım ama bana uyan sanırım bu. :)
Olmaz mı olabilir
şu renge taktım
eğer biraz cesaret etseniz belki beğenirsiniz 1 senedir bakır kullanıyordum ve süper bi renk tavsiye ederimBende çok açık tenliyim ama bakır ve kızıl tonları bana yakışmıyor.Bu pigment yapısıyla alakalı sanırım.