evt acık turuncu oldu bakım olarak zeytinyağı sürüp bekletiyorum dün akşam yine sürdüm ama bu sfer zeytinyağını ısıtıp fısfıslı şişeye koydum içine artı olarak fındık kabuğuyla ceviz kabuğunu kaynatmıştım onun suyunu koyup öyle sıktım saçıma sonra streçle sardım 1 saat beklettim sünme felan yok saçımda çok şükür
artı önereceğin saç bakımı varmı bana cumartesiye kadar güçlendireyim saçım
ezanede bemix ampul var birde evigen bu iki igneyi kır ve aktarlarda 15.20 çeşit karışık bakım yagları var ondan bir kaşık koy sarımsak rendele ve yumurta .yagların içinde bademyagı,yılanyagı,çamterebentin,olanlaırndan al birkaç çeşit var karışıkta sonra saçlarına sür sitreçle sar 4.5 saat beklesin yıka bunu haftada birgün uygula. sonra güzel bir bakım maskesiyle sonlandır (saç serumları var banyoda ve banyodan çıkınca sürülüp durulanmayan larındn bunlardan alabilirsin ben 2 aydır kullanıyorum çok memnunum mesea uçlarındanda kestır ( sünmeyı duştayken denedınmı ıslakken süner saç zaten birde saçını kuru kuru tarama serum almak istiyorsan markasınıda özelden yazarım heryerde vardır sanırım