Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saçı sildirme işlemi yaptırdınız mı ?

belin87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
1.372
22
46
İstanbul
benim saçlarım uzun ve yanmasından korkuyorum . saçım normalde kestane rengi . üstüne kızıl boyadım uzun süre kızıldım . sonra kapamak için kahveye falan boyadım ama kızllık gitmedi yıkandıkça altından çıktı . artık kızıl istemiyorum . kuaföre sordum sildirme işlemi yapıcaz dedi . fiyat falan konuştuk . yaptırmaya karar verdim ama çekiniyorum . yaptıran oldu mu bu işlemi saça zarar verir mi ?

kızıl boya asla çıkmaz üstüne boyada yapsan alttan sırıtır ben buradayım beni silemezsin der..
ben daha önce yapmıştım oriyelle açma işini..kuaför malzemeleri satılan yerden 7.500 tl oriyel 4.500 tl 1 litrelik oksidan aldım..eişt miktarlarda karıştırdım saç uzunluğuna göre...saçıma boca ettim 10 dakika bekledim hemen yıkadım.ama dikkat et bunu yalnız bir kez yap sık sık yapma saçın keçeleşir.bir defadan birşey olmuyor..sonra istediğin boya rengine boya.

kuaförler oriyeli yerlerinden çok ucuza alıp çok pahalıya yapıyorlar müşteriye..

bende kuaföre yaptırcam bir kereye mahsus yoksa çıkmıyor . sonra karamel renkleri düşünüyorum yaz geliyor ya . inşş yanmaz saçım

Merhabalar;

Saçınızda açma işlemi olmadan kızıldan kurtulmanız mümkün değildir. Ama tabi artık PROFESYONEL kuaförler açıcı yerine Loreal Efassor Boya Silici yi kullanıyorlar. Bu işlem saçınızdaki hassasiyeti minimuma indiriyor. Yani açıcı yerine Loreal Efassor Boya Silici yi kullanan bir kuaför bulursanız hiç düşünmeden yaptırın derim. Sağlıklı bir şekilde saçlarınızdaki kızıllıklar gidecektir.

Bu işlemden sonra noktanın sağında 7 olan numarayı tercih ederseniz kızıllık bir daha çıkmaz. Mesela Koleston perfect 8.7, 7.7 gibi.

hmm teşekkürler canım . ben kızllık istemiyorum artık kahveye geçiş yapıcam yada karamel şimdilik renge karar vermedim tam önce şu kılzllığı kapatmak istiyorum normal bir kahve olabilir doğal bir havası olsun istiyorum .

Kahve tonlari olarak koleston perfect aciktan koyuya sunlari öneririm: 7.7, 6.7, 5.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…