Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç

Evet canim daha gosterisli kizillar sevdigim icin tercihim yogun kizil veya ates kızılı bu yuzden baska ne koyarsam koyayim bitanesi mutlaka bu iki kizildan biri.
Sarap kizilinin verdigi morumsu kizilligi seviyorum ama tek basina kullanirsam koyu olur diye icine yogun kizil ekliyorum hem biraz morluk barindiran hemde goze carpan bi kizil oluyor

Boyani hazirladiginda icine birer kasik zeytin veya hindistan cevizi yagi varsa ikisindende koyarsan daha guzel oluyo.
Azda olsa yipranmayi onluyo

Yemek kaşığıyla koyuyorsun değil mi? Peki açıcı koyuyor musun?

Gaza gelmek az kalır açma videoları falan izledim.
Kızıl saçlarımı çok az oranda açıcıyla ara ara açsam sonra boyasam olmaz mı? candy4
cok yipranir saclarin kizili acmak zor. Ust uste ara ara yaparsan mahvedersin saclarini
Istedigin buysa Bence kuafore git tek seferde actir en azindan
Yada acmak yerine acik kizil al cilek kizili mesela sadece sanin istedigin parcalarina sur balyaj gibi ayni yola cikarsin hemde acici kadar yipranmaz

Bonus bize bir candy4 lazımmış canım :)))

Yok sariya boyayinca acici koyuyordum kizila neden konuluyor ki acici turunculastirmazmi?
Yok ben şimdi saçlarımı kuaförde boyattım diye düşün. Sonra evde bir süre sonra aktı yeniden boyamak istedim.Bu sefer açıcı koymadan direk boyalarla mı boyuyorum? Çünkü kutu boyaların içinde kendi oksidanlarıda oluyor ya, onlarla karıştırılıp sürülüyor hani.

Yok yok canim kizila acici koyma acici sarartiyor saclarini actirmadan boyaticaksan kuaforde koymaz zaten direk sadece boyayla boyar

Sadece kutudan cikan boyayi suyu kullan yagda ekle baska bisi ekleme

Yok yok canim kizila acici koyma acici sarartiyor saclarini actirmadan boyaticaksan kuaforde koymaz zaten direk sadece boyayla boyar

Sadece kutudan cikan boyayi suyu kullan yagda ekle baska bisi ekleme
Ama o boya kutusunun içindeki şey açıcı değil mi? 9'luk oksidan yazıyor üstünde. Suyunu koy dediğin o mu canım?

Sen fişne oluyosunda ben niye yangınlarda yanıyorum ben bu tonu biraz daha canlı ve pembikli istiyorum sadece çokmu şey istiyorum ? Bakır tonu istemiyorum.

Candy nin dediği gibi denemek istiyorum kuaföre para veremem şu an. Kendi rengimden açık bir renk alıp deniycem.

Hahahah kuzum sende pempik ol o halll beraber yeni değişimlere imza atalım savuralım saçlarımızııı

Ama o boya kutusunun içindeki şey açıcı değil mi? 9'luk oksidan yazıyor üstünde. Suyunu koy dediğin o mu canım?
Evet canim o suyu zaten kullanmak zorundasin tupdeki boyayla birlikde
Sen acici koyimmi diyince ben sandim extra sac acicisindan bahsediyorsun o toz olanlar varya onu sandim

Evet canim o suyu zaten kullanmak zorundasin tupdeki boyayla birlikde
Sen acici koyimmi diyince ben sandim extra sac acicisindan bahsediyorsun o toz olanlar varya onu sandim
hmmm yok canım o içindekinden bahsetmiştim :) tamam o zaman bu bilgiler bayagı işime yarayacak çok teşekkür ederim yardımların için

hmmm yok canım o içindekinden bahsetmiştim :) tamam o zaman bu bilgiler bayagı işime yarayacak çok teşekkür ederim yardımların için
Rica ederim canim
hahaah ya şimdi bonuscuğum kızıl saçta ombre balyaj tarzı farklı bir şey istedi. Bende internetten baktım biraz hiç öyle bir şey yok :))) sadece bu şekilde ateş rengi ombreler buldum öyle şey ettim

çok güzel anlatmıssın ama şarap kızılı yaşlı göstermez çok güzel duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…