Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç

Ben saçlarımın akmasını geciktirerek uzun süreli kullanabiliyorum. 1 ay oldu aynı duruyor rengim bak yukarıda resim paylaştım amacım sık boyamayip saçı yıpratmamak

10 gün saç yıkamamak kız o ne e saçı yıkamazsan akmaz tabi ama 10 gün çok fazla hele yaz günü 3 günde bir olabilir
Saç tipine göre fark ediyor ama canım benim saçlarım 1 hafta sonra yaglanmaya başlıyor. 3 günde ben ekleyince orta yağlı bir şekle geliyor beni rahatsız etmiyor. Kızılı uzun süre kullanmak için sık yıkamamak şart zaten. Eğer saçlarım çabuk yaglansadı ben hafta da bir yıkardım. Yine her gün yıkamazdım

Ay boyama gercekden boyama ben her ay duzenli boyuyorum. Artik pisman olmaya basladim cunku ben oyle 10 gun falan yikamadan duramam 3 gun bile duramiyorum bu yuzden ben kullanamiyorum
Chocolita saclarini alistirmis 1 haftadannsonra yaglaniyor onun icin sorun olmuyo benim sacim ertesi gun yaglanmaya basliyo
Aktikca kizil kahve oluyo artik bende vazgecmeyi dusunuyorum kiymiyorum bi yandan vazgecsemde ne renk yapabilirimki
Yoksa benimde sonum seninki gibi olucak bu gidisle

Sık yıkamadım ben işte. Şampuandan da kaynaklı :)) sen şampuanı ne yaptın ne kullanıyorsun
Petal fresh kullaniyorum ama yinede 2 gunde bir dus aldigim icin hicbi etkisi olmuyo canim
Yukarda arkadasin dedigi gibi bende saclarimi 3.5 ay sonra kesin mahvederim bu gidisle.
Suan bi cikar yol ariyorum
Vazgecemiyorumda. Ama asla 3 gunden fazlada bekleyemem

Canım o zaman saçına kıyma sac daha kıymetli. Saçım gidecekse yemişim kızılı. Ya en koyu tonlarından gel, viyole olur patlıcan moru olur. Ya da artık başka aşklara yelken açarsin

Canım o zaman saçına kıyma sac daha kıymetli. Saçım gidecekse yemişim kızılı. Ya en koyu tonlarından gel, viyole olur patlıcan moru olur. Ya da artık başka aşklara yelken açarsin
Yaa kiyamiyorum kizildan vazgecmekte istemiyorumm cikmazdayimm resmen

Chocolita kuaför renk karıştırırken ne kullanmıştı göz ucuyla gördüm dediydin sanki.
Biri aşk alevi diğerini yazdın ama bulamıyorum o mesajı.

Chocolita kuaför renk karıştırırken ne kullanmıştı göz ucuyla gördüm dediydin sanki.
Biri aşk alevi diğerini yazdın ama bulamıyorum o mesajı.
O bana soylemedi 10 kere sordum belki farklı yöntemlerle yok sir gibi sakladi ama ben bulurum dedim ve buldum dlr markası, Lal isimli boyayla, ask alevi

O kadar uzun süre saç yıkamamak mı Ben de kızıl tutkunuyum çok da yakışıyor. Ama durmuyor işte saçta. 3 günden fazla da yıkamamazlık yapamam. Pis hissedeceğime boyamam daha iyi diyorum. Merak ettim kapalıyken saç dipleri terlemiyor mu bi de gusül olayı nasıl oluyo?

3 ay sonra saclarim 3 cm dip boyam geldi, rahatsız olmadigim icin boyamadim. Saclarim hala ilk boyandigi boyayla duruyor. Cok cok az akti. Baska boya yapmadim. Amacim kizil rengimi korurken saçlarımdan olmamakti. Ben bu rengi 3 ay da bu kadar iyi koruduysam 2 ay daha bu sekilde gidebilir. Sacimda kahverengilesme olmadi. Cok mutluyum saclarim haftada 1 yaglaniyor. Ben ustune 3 gun daha koyup 10 gunde bir saclarimi yıkıyor um. O yikamadan onceki 3 gun saclarimin kendi yagi sacima cok iyi geliyor. Besledigini hissediyorum. Saci sıkça yikamak saclari yipratiyor. Kurutuyor. Sacin kendi yagina da ihtiyacı var. Sac sık boyanmamali. Kizil sac ugruna saclarini yakanlar kaybedenler biliyorum. Ama ben kizilin sac düşmanı bir renk olmadiginin kaniti olarak karsinizdayim sampuanim ! Siddetle tavsiyemdir. Davines kizil saclar icin sampuani almalisiniz. Saciniz cok cok az akiyor. Mukemmel bir urun. 70 liraya kiyin. Kuafore boyalara vermeyin alin bu sampuana verin. Sik yikamayin. Soğuğa yakin ilik suyla yikayin. Durulandigindan emin olunca kapatın gitsin daha fazla su tutmayin. Bir arkadas gusul abdestini sormus tabiki aliyorum. Ortalama haftada 3 gusul aliyorum. Randuman böyle biz de eheheh Tamamen islatip cikiyorum. Sikinti olmuyor. Bu arada sampuanin kokusu uzun sure gitmiyor. 1 hafta kaliyor mesela. Saclarim 1 hafta boyunca tertemiz geziyorum düşündüğünüz gibi kokusmus yapismis saclarim olmuyor. 10. Gun yaglanmis saclarimi 1 kere yikiyorum

4-5 ay kadar oldu, saçlarımın son hali bu süre içinde tekrar boyanmadigini göstermek için çıkan dip saçlarımı da gösteriyorum
Hala kahverengilesme olmadi. Rengi biraz daha pembemsi bir kızıla çaliyor. Ama bakınca hâlâ mutluyum. 1-2 ay daha bekleyip ondan sonra rengim canlansin diye komple tekrar boyatirim. Saçlarımı her ay boyayip yakmadan yıpratmadan kızıl kullanmaya devam edicem

Ben de kızıl severim.Doğal kızılım ☺

Yalnız bu kızıl kullanmak degil dkdkdkdk 1metrre dibiniz gelmiş güldürmeyin beni kızıl geziyorum diye...

Yalnız bu kızıl kullanmak degil dkdkdkdk 1metrre dibiniz gelmiş güldürmeyin beni kızıl geziyorum diye...
Dip boyasini bilerek hemen yapmadım. Burada asıl konu bu değil. O zamana kadar gelen dibe nazaran saçın akma derecesini göstermek istedim. Kızıl saçlar için özel bir şampuan da kullanıyordum faydasını gördüm. Kaldı ki bu benim sorunum sizin degil. Kızıl bile değilim artık 2 sene önceki konuyu neden hortlattiniz anlamadım

Güncel bi kızıl kullanıcısı olduğum için tüm mesajları okudum. :)
10 günde bi banyo yapma olayına da baya takıldım aslında en son bu fotografıda görünce kızıl saç kullanmak böyle birşey degil diye düşündüm ve yazdım nşye hortlattıgım da aslında beni ilgilendirir
Bir de söyle düşünüyorum 10 gundr 1 banyo yapılıyorsa ayda 3 kez banyo eder 4 ayda 12 banyo eder
2 gundr 1 banyo ise ayda 15 banyo eder yani akmamasına zaten sasırmamak gerek :) kızılı saldım demişsiniz ama yine de benim gibi güncel kızıl kullanıcıları okursa diye yüksek müsaadelerinizle yorumumu bırakıyorum hazretleri...

2 sene önce İlk gerçek kızılim olduğu için epey hevesle açılmış bir konuya iğneleyici bir şekilde girdiğiniz için bende size aynı şekilde bir karşılık verdim. 10 gün içinde asla suya girmediğimi mi düşünüyorsunuz. Bunun haricinde gündelik banyo yapip saçlarımı da sabunsuz suyla yikiyordum. Saç yapım kuru 8 gün kadar sonra anca yağlaniyor. Ama bu kişisel bir durum sizin ki çabuk yağlaniyorsa daha sık sabunlarsinz tabi. Ben kendi edindiğim tecrübeyi yazmak istedim. Daha sonrasında kizil saçlar için özel bir şampuan bulup sıkça onunla yıkayarak devam ettim. Keşke sizinle iletsimimiz de bu şekilde olmasaydı

2010 dan beri koleston kor kızılı ateşi 77/44 kızıl kullanıyorum.Evet boyanın oturması için 4 yada 5 kez boyamak gerekiyor.Eğer ilk bir iki boyada akıyor diyorsanız haklısınız.Ama boya oturunca akma da azalıyor ve kullandığım boya havlumdan kolay çıkıyor.yılda iki kez saç açıcı boya ile saçlarımın rengini hafif açıp(saratmadan tarçın olana kadar) vuruyorum aynı kızılı kutudaki rengi yakalıyorum.Diğer boyalara göre sabır istiyor ama gerçekten kızıl aşk gibi başka renge geçemiyorum.
NOT:Her gün yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…