Saç Rengi ve Saç Boyama Kizil Sac icin Yardim Eder misiniz?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
26
Ben resmen kizil sac delisiyim
Orjinal kizillari bir kiskaniyorum ki sormayin!
Cok sanslilar
Bence butun sac renklerinden daha guzel kizil sac

Simdi;
Kuafore gitmeden kendim yapmak istiyorum
Ama beceremem diye de korkuyorum
Sizce ne yapmaliyim nasil etmeliyim?
Boyasi surekli akar mi?
Kotu olursa ustune boyayabilir miyim yani tutar mi?
Akimca rengi cok mu kotu olur?
Nasil yapmaliyim hangi boya alinir?

Sizce istedigim renk olur mu?
Benim sacim bu;
Istedigim de bu;

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben hep saçlarımı kızıl tonları yaptım başka renk yapmadım hiç öncelikle şunu sormak istiyorum kendi saç rengin mi yoksa boya mı ve resimde ki sen misin? ayrıca ben saçlarımı kızıl kestane yapıyorum kolestonun hiç bir akma bulaşma sorunu olmuyo bazı kişiler diyoya havluya yastığa kızıllık bulaşıyo diye bende hiç öyle bi sorun olmadı saçlarımı boyadıktan sonra boya iyice saçımdan gidene kadar saf suyla yıkarım baktım boya gelmiyo saçlarımı şampuanlarım 2-3 kere boyadıktan sonra saçlarımı yıkasam bile havluya boya geçmez ve boyadığın renk istediğin gibi olmazsa koyu kahve tonlarında renklere boyayabilirsin ama kızıldan açık kahveye sarıya dönmek zordur direk sarı yapmak istersen saç pembe olur

Resimdeki ben degilim malesef keske oyle sacim olsaydi
Ama diger resimdeki sac benim dogal sacim
Gecen kucuk bir kismini mora boyadim deneme amacli hic akmadi gerci belki kucuk bir yeri oldugu icindir bilmiyorum
Ama kizila takintiliyim cidden

Evet cok duydum oyle boyasi beyaz gomlegine falan gecen
Koleston mu almaliyim o zaman?
Bir de her banyoda kirmizi su gelicek mi oyle ya?
Ne zahmetli seymis arkadas

ben koleston da neva colorda kullandım hiç akma yapmadı ve saçlarını kızıl tonlarında boyadığın zaman yıkama zamanı boya akar o da her renk boyama da olur zaten diğer yıkamalarda boya akmaz hiç bi yere de bulaşmaz benim saçlarım normalde koyu kumral olduğu için bi sorun yaşamadım ama senin saçların sarımsı olduğu için kumrala filan boya önce en az 20 gün sonra da hangi ton da kızılı istersen o renk boya istediğin renk olur zaten ama dediğim gibi kızıldan açık renklere dönmek çok zor

Peki senin kizilin koyu mu acik mi?
Insallah akmaz diyim o zaman zaten hemen degil bi kac ay sonra yapmayi planliyorum
Bi de tutturmak icin sac renginin daha acik olmasi gerekmez mi?
Yani guneste felan acmam gerekmiyor mu?
Ve dipler geldigi zaman onlari nasil acicam :/

Bi de son olarak benim kaslarim ve kirpiklerim de sari cok kotu durur mu ki?
Yoksa kaslari da mi boyiycaz?
Sen nasil yaptin?
Kusura bakma hic sac boyamadim da onceki mor macerami saymazsak

saç rengin açık o yuzden kızıla boyarsan hiç zorluk çekmezsin, akınca yada dibi gelince hiç açmana bile gerek yok direk boyasan tutar zaten.
Kaşlarını boyamasanda sırıtacağını sanmıyorum saçım kızılken kaşımıda sarı tona kadar açıyordum, bazen boyadan kaşımada sürüyordum orası sana kalmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…