• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl renkten anlıyanlar Ferhundenın saç rengı nedır ama eski(RESİMLİ)

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
kızlzr bu kızıl nedır bılenler soylesın ve kesımın guzellıgıne bakarmısınız hastayım bu kadınada saclarına tarzınada ben bugday tenlıyım bana bu ton gıdermı resım eklıyorum bu tene bu sac kesımı ve renk uyarmı renk cırtlak bır kızıl degıl

http://[URL=http://www.ressim.net][/URL]

selective açık monagry falan gibisinden bişey =))
ismini tam yazamamış olabilirim
ama aynısını yakaladı benim arkadaşımm

cok guzel ama rahatsız etmeyen modern bır kızıl ve kesım kesımı yaptıracam ama onler yontulmus sactan bıkım hep boyleydı yenı uzadı bıraz kullanım bıktıgımda boyle kestırecem

tatlım saç rengi çok hoş fakat aralarda sanki hafif balyaj var gibi 8 senedir kızıl saçlıyım ama kırmızı balyajla kullanıyorum seninde bence tenine ve yüz şekline çok yakışırrr bu renkk zemuszemus

tatlım saç rengi çok hoş fakat aralarda sanki hafif balyaj var gibi 8 senedir kızıl saçlıyım ama kırmızı balyajla kullanıyorum seninde bence tenine ve yüz şekline çok yakışırrr bu renkk zemuszemus

tuana bence ustte kahverengı derı ceketlı resmıdekı sacında balyaj yok alltakınde var usttekı ısıktan bence bu renk kızılın koyu bır tonu ama tutturmak zor gıbı

canım senin resimdeki sacın ne renk?cok begendımde

canım benım sacımda rofle vardı dıpler 4 parmak kendı sacımdı ılkın altın ısıltılı kahveye boyadım ıkıncı olarakta bronz kahveye ve bu renk oldu oyle ugrasma felan yok ılk boyadıgımda kızıllık yogunluktaydı broz kahvede ama akınca cok dogal oldu 10 gunde oturdu renk tavsıye ederım rısklı bır renk degıl donmesıde kolay olur boyamasıda ve her tene gıder marka palette

tuana bence ustte kahverengı derı ceketlı resmıdekı sacında balyaj yok alltakınde var usttekı ısıktan bence bu renk kızılın koyu bır tonu ama tutturmak zor gıbı

evet canım alttakinde var ama tabii ışık oyunuda var bu fotolarda bizde yanılıyor olabiliriz ama renk çok hoşş gerçi benim kullandığım kızıllar baya cayır cayır bayanssulusmile yananlardan ama bu kızılda cidden güzell :lepi:

Ferhundenin eski saç rengi bana viole gibi geliyor, loreal istanbul viole / loreal viole kızıl vs gibi bir renk bence çok kolaylıkla bulursun bu rengi renk kataloglarından viole kızıl renklerine bakmalısın.

Back