• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl mı Turuncu mu? (:

kararsızdım iyice karıştırdınız kafamı :27:

siyah bi daha asla boyamam da kırmızıyla turuncu arasında gidip geliyo kafam hala (:

sarı-kumral tonlarını ilerde aralara attırabilirim...

"ginger" denilen renkte karar kıldım galiba (: hem bu renkten hoşlanmazsam kızıla da dönebilirim (:

hepinize önerilerinizi için ayrı ayrı teşekkür ederim, bu kararsızlıkla biraz zor olacak bu saçları boyamak ama olsun :131:

Ginger tonlarini istiyorsan bu iki rengi dene. Ikisini de denedim herkes dogal sandi. Sende de eminim dogal duracaktir, kizil yakisiyor sana cünkü... :)

7.43 Dore Bakır
exicolor-7-43-dore-bakir.jpg

86.40 Kızıl Bakır
exicolor-86-40-kizil-bakir.jpg

ah teşekkür ederim aslında benim istediğim turuncu böyle ama, onu yapabilmek için saçımı açtırmam yani yıpratmam gerekiyo ki değmez diye düşünüyorum. Çünkü sabitlenemeyen bi renk, ya da porfesyonel kişilerce yapılması gereken bi uygulama. Çünkü yıkadıkça renk değiştiriyor ama şu anki halinden de memnunum, yıkandıkça yumuşak bi renge dönüşüyo (:

Eki Görüntüle 264277

Tarcin bakirin kutusundaki gibi bir renk elde etmek istiyorsan yari yariya altin sarisiyla karistir. Eger zeminin aciksa acik turuncu elde edersin bu sekilde...

Ginger tonlarini istiyorsan bu iki rengi dene. Ikisini de denedim herkes dogal sandi. Sende de eminim dogal duracaktir, kizil yakisiyor sana cünkü... :)

7.43 Dore Bakır
exicolor-7-43-dore-bakir.jpg

86.40 Kızıl Bakır
exicolor-86-40-kizil-bakir.jpg

Tarcin bakirin kutusundaki gibi bir renk elde etmek istiyorsan yari yariya altin sarisiyla karistir. Eger zeminin aciksa acik turuncu elde edersin bu sekilde...

evde sarı boya var bi dahakine ondan da katıcam çok sağol (:

Back