Yıllardır siyah kına ile kullandıgım uzun saçlarımın rengini değiştirmek istedim ve kuaforun bütün uyarılarına rağmen o koltuğa oturdum.Sonuç hüsran tabi ki(Kınadan dolayı saçımın rengi homojen olarak açılmadı maalesef, diplerim açık bir tonda kızıl-bakır, ucları bakır-koyu kahve aralarda da yer yer şerit halinde siyah ve kahverengilikler kaldı..Kuaforum bir ay dinlendir saçını siyahlıkların kaldığı yerleri tekrar açarız dedi ama eminim saçım kaldırmaz bunu bir daha çünkü tam 2 saat kafamda açıcı ile bekledim.
Bende kendimce şöyle bir çözüm düşündüm ama sizlerin fikrini almak istiyorum, aralardaki siyahlıkların fazla sırıtmaması için, koyu tonlarda bir kahverengi ile kızıl bir boyayı karıştırıp boyasam saçlarımı sizce nasıl bir renk elde ederim? kataloglardaki kızıl kahveleri hiç begenmiyorum açıkcası, kızılı yoğun olsun istiyorum ama aynı zamanda kahverengi bazlı oldugu da belli olsun istiyorum (sanırım cok şey istiyorum)
Karıştırmayı düşündüğüm iki renk Palette Set Boya 6-68 Bronz Kahve ve Palette Radience 7.887 Tutkulu Kızıl. Yoksa kahverengi ile kızıllık artıran boyadan mı karıştırmalıyım? Sizlerin önerileri nelerdir acaba, yardımcı olursanız fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
kızıllara hiç bulaşma bence orta tonlarda bir kahve ya da düz kumrala boya saçını kızıllık senin saçına riskli olur hem de tutmazsa çok kötü belli eder kendini..kumral ya da koyu kumral yapmalısın
ne gerek varki karıştırmaya,düz bir renk alın önce açık yerlere sürün beklesin çok sonrada koyu yerlere sürün ,daha sonraki boyayı heryerine aynı anda yaparsınız tamemen kapanır.ama birinin yapması şart ilk etapta,saçınız gürse şayet koyuluklara ara makasta attırabilirsiniz azalmış olur