- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
ahahaaa boşuna heyecanlandık burda deseneNapalım canım benim olur böyle şeyler işte insanlık hali. Bu arada ben senin saçının rengini çok merak ettim:)
canım benimde saçlarım açık kumraldı.. bende dün gttim bakıra boyattım igrenç bi renk oldu sonra gttm koyu bakıra bayattım şimdi saçlarım biraz daha düzgün oldu cok pişman oldum bakıra boyattığıma
sarı olan kendi saçlarımdı.. kırmızı mont olan dün boyattığım igrenç saçlarımdı.. diğeride bugün gidip tekrar boyattırdığım allahtan o igrenç renkten azıcık düzeldi.. siyah gibi duruyo ama aslında kızıll.. kendi saçlarım cok güzelmiş mahfettim saçlarımı senağlama
Canım bence en son boyattığın hali kötü görünmüyor. Sıkma canını. Bekle biraz zaman geçsin istediğin rengi elde edersin umarım tatlım.
evet canım ilk boyatmama göre cok daha güzel de keşke saç rengimi bozmasaymışım bana daha cok yakışıyomuş:)
Canım peki saç rengini görebilmem mümkün mü?
şimdi okudum canım ama resim koymam şuan için biraz zor zaten başka bi arkadaş eklemiş o tarz bi renk işte doğal saça tutar kesin ama zemin rengide önemli tabi benim dipten gelen saçlarım kumral ama alt taraflarda oryalle açılmıştı öncesinde tabi yıkandığı zaman açılan kısımlar daha fazla akıyor diplerde daha koyu oluyor haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?