Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl - bakır renk için yardım

ahahaaa boşuna heyecanlandık burda desene Napalım canım benim olur böyle şeyler işte insanlık hali. Bu arada ben senin saçının rengini çok merak ettim:)

benim sacım suan böyle canım.üstüne daha koyu boyamıstım ama tamamen aktı ve bu renk tekrar ortaya cıktı.

bunun üstüne voilanın kızıl bakırını boyamıstım canım bi kaç ton daha koyusu oldu istersen onun da resmini koyarım ama dediğim oryalle acıldı benim sacım

Bu koyduğun resim harikaymış bitanem ya tam tamına istediğim renk. Bir de elde edebilsem artık şunu yıpratmadan. Peki kullanımı nasıl zor mu sürekli akıyor mu. ne kadar sürede bir boyatıyorsun mesela. Ayriyetten saçın gayet bakımlı görünüyor, yıpranmış gibi değil hiç

canım benim saclarım bayaa güçlü cıktı uclarında yıpranma oldu sadece onları ufak ufak kestiriyoru.bu rengi kuaför elde etti ben aslında ilk alısamamıstım istediğimden biraz farklı oldu ben biraz daha koyu istiyordum.kullanımı doğruyu söylemek gerekirse zor.sürekli akıyor sürekli akıyor.bir süre sonra kızıllık kalmıyor garip bir renk oluyor o yüzden en fazla 2 ayda bir boyamak gerek.unutmadan teşekkür ederim :)

Rica ederim canım. 2 ay yine iyi bir süre ya. O kuaföre ben de mi gitsem Neyse şu garnier kafama yattı gibi sanki. Tutam testi yaparım önce

Sadece kına var biraz o da uçlarında kaldı zaten ve yeterince aktı pek bişey kalmadı ve okulunda bitmesini beklediğim için tamamen gider o zamana kadar sanıyorum

o zaman bence dene canım doğal saca tutma olasılığı daha yüksek cünkü doal sacı daha fazla car die düşünüyorum

canım benimde saçlarım açık kumraldı.. bende dün gttim bakıra boyattım igrenç bi renk oldu sonra gttm koyu bakıra bayattım şimdi saçlarım biraz daha düzgün oldu cok pişman oldum bakıra boyattığıma

sarı olan kendi saçlarımdı.. kırmızı mont olan dün boyattığım igrenç saçlarımdı.. diğeride bugün gidip tekrar boyattırdığım allahtan o igrenç renkten azıcık düzeldi.. siyah gibi duruyo ama aslında kızıll.. kendi saçlarım cok güzelmiş mahfettim saçlarımı senağlama

Eklentiler

• $27-03-10_1805.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 75
  • $28-03-10_2051.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 85
  • $Görünt008.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 64

Canım bence en son boyattığın hali kötü görünmüyor. Sıkma canını. Bekle biraz zaman geçsin istediğin rengi elde edersin umarım tatlım.

Canım bence en son boyattığın hali kötü görünmüyor. Sıkma canını. Bekle biraz zaman geçsin istediğin rengi elde edersin umarım tatlım.

evet canım ilk boyatmama göre cok daha güzel de keşke saç rengimi bozmasaymışım bana daha cok yakışıyomuş:)

evet canım ilk boyatmama göre cok daha güzel de keşke saç rengimi bozmasaymışım bana daha cok yakışıyomuş:)

O zaman biraz bekleyip saçının rengine yakın bir renge boyarsın, sonra da uzamasını beklersin. Forumda saçların hızlı uzaması için falan da paylaşım yapmışlar. Onlara da bir göz atarsın. Kısa zamanda kavuşursun doğal saçlarına a.s.

Canım peki saç rengini görebilmem mümkün mü?

şimdi okudum canım ama resim koymam şuan için biraz zor zaten başka bi arkadaş eklemiş o tarz bi renk işte doğal saça tutar kesin ama zemin rengide önemli tabi benim dipten gelen saçlarım kumral ama alt taraflarda oryalle açılmıştı öncesinde tabi yıkandığı zaman açılan kısımlar daha fazla akıyor diplerde daha koyu oluyor haliyle

Evet o arkadaşın saç rengi çok güzeldi bayıldım. Artık ya kendim boyıcam yada önce kuaförle iyice konuşup emin olduktan sonra teslim edicem saçlarımı bakalım :)

kızlar sizce bu renge nasıl ulaşabilirim saçlarım açık kumral şimdiden teşekkürler ( resmin üstüne tıklayın küçük boyutta daha açık gözüküyor)
Eki Görüntüle 439717

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…