bence açtırma bi arkadaşına boyat. zaten 2 3 boyamaya renk tutuyor. bi de rengi açalım derlerse 1 - 2 haftada tekrar hemen akıp sarı olur. dipten çıkanlarda boyanınca uçlarla aynı olmaz. o yuzden ne yap et, açtırma rengini
bugün garnierin 6,46 kızıl bakırını aldım daha önce burda bi arkadaşta görmüştüm çok hoştu bide garnieri daha önce kullanmıştım diğerlerine oranla kızılları daha az akıyo sende deneyebilirsin ayrıca resimlere baktım tarçın bakırda uyuyor bence istediğin saç rengine madem doğal rengin tutar bence
bugün garnierin 6,46 kızıl bakırını aldım daha önce burda bi arkadaşta görmüştüm çok hoştu bide garnieri daha önce kullanmıştım diğerlerine oranla kızılları daha az akıyo sende deneyebilirsin ayrıca resimlere baktım tarçın bakırda uyuyor bence istediğin saç rengine madem doğal rengin tutar bence
ayy canım aynı boyayı dün ben de aldım senin olumlu sonuc alman beni çok sevindirdi valla :) bu gece boyucam inşallah
Cnm bu rengİn İlk boyamada tutması Çok zor 2-3 defa boyaman gerekkİ tam tutsun tatlım
Yıpranmadan tutsun da şu boya ben beklerim o kadar hiç sorun değil canım. nimesaybycn garnierle boyayacakmış bakalım sonuç ne olacak, heyecanla bekliyorum
yaaaa çok ama çok özür diliyorum arkadas kızıl bakır yazmıs ben onu bakır kumral diye okudum (nasıl becerdiysem onu artık bilmiyorum)tekrar özür dilerim canım ben bakır kızılın üstüne bakır kumral boyucan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?