- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.661
- 798
Kaza oldu ya just
biliyorum da dalga geçmemiş ki
ahahah ohahshas ne biçim düştüler dememiş kazadan sonra korkuyorum spor yapıyorum demiş :s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaza oldu ya just
Asansörden korkuyorum dersin geçersin. Sonunda neden gülücük koyuyor. Herşeyin bir söylenme adabı var. Dalga geçer gibi ...![]()
Para icin dedesi yasinda biri ile olan bir kizdan ozlu sozler mi bekliyorsunuz.![]()
bana öyle gelmedi gereksiz abartılıyor bence
kızı ben de sevmiyorum yaptıklarını onaylamıyorum ama
günah keçisi olmuş bi yerde
Ya iste insanlar kadina gicik zaten ellerine bahane gecmis saldiriyolar. Ama çapsız bi tweet olmus. Konu cok taze. Tepki cekici bi tavirbiliyorum da dalga geçmemiş ki
ahahah ohahshas ne biçim düştüler dememiş kazadan sonra korkuyorum spor yapıyorum demiş :s
Neyse...Spor yapsin da biraz beynine oksijen gitsin.Hayır en azından böyle saçmalıklar yapmasın
O da senin fikrin birşey diyemem![]()
Ya iste insanlar kadina gicik zaten ellerine bahane gecmis saldiriyolar. Ama çapsız bi tweet olmus. Konu cok taze. Tepki cekici bi tavir
Neyse...Spor yapsin da biraz beynine oksijen gitsin.![]()
Çok iyiydi, bencede ama olmayan şeye nasıl gidecek oda tartışılır![]()
Eee kullanilmayan bir organ zamanla kuculur ya da yok olur.![]()
Kesinlikle, kullansaydı böyle bir şey yazmazdı![]()
Modern harem.Bir de bu adam evli bu da kaçıncı sevgilisi....
Daha önceki sevgilisinden de çocuğu olmuştu...
Böyle bir adama sevgili olanlarda beyin ne gezsin...
O daha cok kredi kartini kullaniyordur.![]()
bunu bi odaya kapatacan![]()
Ayarsıza bak ya.. Acaba yanlışlıklamı yaptı, parantezileri ayırt edememiştir bu, şahsen o kapasiteyi göremedim kendisinde...
Şimdi bunun haber değeri nedir? Bu kız mı akıllı haberciler mi?
saygısız ..![]()