Kızdıran asansör esprisi

D U R U

Elif Duru 🌼 Ayça 🌜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
16.949
4.096
448
Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Hazal Mesudiyeli'nin Mecidiyeköy'de meydana gelen asansör faciasında 10 işçinin hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı espri büyük tepki çekti.

25895877.jpg

Hazal Mesudiyeli, yaşanan faciadan sonra asansöre binmeye korktuğunu belirterek Twitter sayfasına "

Asansörün 32.kattan yere çakıldığını duyduğum için asansör fobim oluştu. 10 kat çıkıp istemsiz spor yapıyorum...' yazdı. Hazal Mesudiyeli cümlesinin sonuna gülücük işareti koyması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Hakaretler karşısında ne yapacağını şaşıran Mesudiyeli, cevap olarak şunları yazdı:

"Kötü kalpli insanlara yeterince sarılmamışlar ondan böyle olmuşlar, çok düşünerek ya keyfini ya da keçileri kaçırırsın"

25894700.jpg

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/paparazzi/27177953.asp

O emekçilerin ölümü seni böyle güldürmüş
Senin gibi adi bir hayat yaşamaktansa alın teriyle öldü onlar .
Edebsizlik diz boyu

Kız da akıl olsa dedesi yaşında adamla birlik de olmaz.Hor görmemek gerekiyor yanındaki adamdan kızın zekası anlaşılıyor

Not: Ali Ağaoğlu kadar midemi bulandıran bir adam yok...Tam bir azgın teke:KK62:

Bir de bu adam evli bu da kaçıncı sevgilisi....

Daha önceki sevgilisinden de çocuğu olmuştu...

Böyle bir adama sevgili olanlarda beyin ne gezsin...

Kız da akıl olsa dedesi yaşında adamla birlik de olmaz.Hor görmemek gerekiyor yanındaki adamdan kızın zekası anlaşılıyor

Not: Ali Ağaoğlu kadar midemi bulandıran bir adam yok...Tam bir azgın teke:KK62:

Dedim ya olmayan beyniyle bir de espri yapıyor. Yazık. Önce bir aynaya baksın :KK11::KK14:

Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 19, Ziyaretciler: 398)

:KK57::KK57::KK57:

kız espri mi yapmış ben anlamadım
espri gibi durmuyor asansörden korkuyorum yazmış
nesine alınmışlar ki :S

kız espri mi yapmış ben anlamadım
espri gibi durmuyor asansörden korkuyorum yazmış
nesine alınmışlar ki :S

Asansörden korkuyorum dersin geçersin. Sonunda neden gülücük koyuyor. Herşeyin bir söylenme adabı var. Dalga geçer gibi ... :KK43: Milletin acısı varken.

Back